Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

Nu trebuie tras nici un fir. Toata instalatia este facuta. Trebuie doar un laptop, o interfata CAM (sper ca asta era) si un o licenta de DDT200 (parca) si se rezolva.

O sa vb cu un prieten care le are pe toate si mi-a facut si mie operatiunea. si poate ne vedem intr-o seara sa te ajut cu inchiderea asta :) si poate si altele :P

Foarte multumesc!

Count me in pentru modificarile astea cu interfata CAM.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

La revizia de 20.000, pe langa consumabilele normale, s-a descoperit si ca pompa de ulei avea ceva infundat. :(

Dupa o saptamana in service, problema s-a rezolvat. :D

Link spre post

Nu mi s-a aprins nici un martor. Am inteles de la mecanicii din service ca daca ti se aprinde martorul deja e prea tarziu. :(

In cazul meu, unul fericit deoarece am descoperit din vreme problema, nu toata pompa era blocata ci numai o parte din ea (unu stiu exact ce anume era infundat). Exista riscul ca presiunea uleiului sa creasca prea mult si in final sa se sparga pompa.

Am intrebat daca problema a aparut din cauza utilizarii defectuase, dar m-au linistit si mi-au spus ca problema asta apare aleatoriu, la unele masini. Nedepistarea acestei probleme din timp poate avea repercursiuni grave. :(

O verificare in service cred ca va poate linisti in acest sens . . .

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...