Sari la conținut

Duster 1.5 DCI Laureate 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asa vreme sa tot fie. Fericire maximă!

Dupa o mica si palpitanta aventura prin namolul de dupa atata ploaie, sotia si masina s-au murdarit "putin" )

Iata si o vedere de ansamblu. Imi place cum se vede stopul rosu in combinație cu franele rosii . Negru nu s-ar vedea deloc, iar galben nu ar fi decat o culoare in plus, deci mai aproape de kitsch

Posted Images

Mai luați în calcul și forma rezervorului cei cu 4×4?

Chiar n-ar trebui sa ne intereseze deloc aspectul asta. Eu ca si utilizator final nu trebuie acuma sa stiu fiecare piesa cum arata, ce forma are si ce implica asta. E treaba inginerilor care le-au proiectat. Eu doar constat ca indicatorul de combustibil e complet aiurea si inutilizabil! Puteau foarte bine sa nu-l mai puna deloc. Macar era simetric displayul, ca si asa au scos indicatorul de temperatura motor...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este ft posibil sa aveti voi ceva, eu de ex care merg in majoritatea timpului in Buc mai mereu merg pe rosu si credeti-ma ca dupa aprinderea becului am mers si 50 km. De curand am verificat imediat ce s-a aprins becul cu metoda discutata mai sus si imi arata 8 litri.

Este ft posibil ca in offroad din cauza denivelarilor si a consumului mai mare sa nu mai indice corect fiind prea putini litri in rezervor.

Problema apare doar la facelift, nu si la masinile noastre. Si se rezolva printr-o interventie in soft.

Link spre post

Se poate afla cu exactitate cat gaz mai ai in rezervor,tine apasat pe butonul din ceasuri care reseteraza kilometrajul,pui contact si astepti cateva secunde in continuare apasat pe buton,o sa vezi ca apar niste valori pe afisaj si ceasuri se misca atunci apesi pe buton sa schimbi acele valori pana ajungi sa arate cati litri sunt(cred ca se apasa de 2-3 ori.cand ai terminatr iei contactul si totul revine la normal.Merge si la logan cine are

Am facut treaba asta zilele trecute. Prima oara mi-a aratat ca mai am 10 litri. Dupa vreo 15 minute de fâțâială prin oras m-am uitat iar si mi-a arătat 12 litri. Apoi am alimentat 15 litri si imi arata 30 de litri. Deci e varza si varianta asta...

Link spre post

Se poate afla cu exactitate cat gaz mai ai in rezervor,tine apasat pe butonul din ceasuri care reseteraza kilometrajul,pui contact si astepti cateva secunde in continuare apasat pe buton,o sa vezi ca apar niste valori pe afisaj si ceasuri se misca atunci apesi pe buton sa schimbi acele valori pana ajungi sa arate cati litri sunt(cred ca se apasa de 2-3 ori.cand ai terminatr iei contactul si totul revine la normal.Merge si la logan cine are

Am facut treaba asta zilele trecute. Prima oara mi-a aratat ca mai am 10 litri. Dupa vreo 15 minute de fâțâială prin oras m-am uitat iar si mi-a arătat 12 litri. Apoi am alimentat 15 litri si imi arata 30 de litri. Deci e varza si varianta asta...

Link spre post

Link spre post

Mai sus vorbeati despre modalitatea de a afla cu exactitate cati litri de combustibil mai sunt in rezervor. Am facut treaba asta zilele trecute. Prima oara mi-a aratat ca mai am 10 litri. Dupa vreo 15 minute de fâțâială prin oras m-am uitat iar si mi-a arătat 12 litri. Apoi am alimentat 15 litri si imi arata 30 de litri. Deci e varza si varianta asta...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...