Sari la conținut

Umanitara de Paste 2013 Organizata de GTC Motorsport

Postări Recomandate

Dragi colegi,

La sfarsitul lunii Aprilie este organizata o Actiune Umanitara de catre cei de la GTC Motorsport.

Am deschis acest topic pentru ca, cei care doresc sa participe, sa avem posibilitatea de a ne constitui si noi intr-un grup si sa mergem, impreuna cu ei la aceasta actiune.

Detalii suplimentare se gasesc aici:

http://www.gtcmotors...o/?page_id=2594

Fiind vorba de o Umanitara, am avea rugamintea, la adresa celor care vor sa se implice, sa actionam ca o adevarata si serioasa comunitate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt organizate in aceeasi perioada doua Umanitare... Ar fi frumos din partea noastra sa ne impartim in doua si sa participam si la una si la cealalta si... eventual, seara ne intalnim in gasca si petrecem si noi. Tinand cont ca sunt la sfarsit de luna Aprilie, cred ca putem sa incepem sa ne incumetam la iesiri de weekend

Link spre post

@masiu si eu as fi vrut, insa cel mai bine este ca sa iesim impreuna cu un club care are experienta in domeniu astfel vom putea la randul nostru sa acumulam experienta necesara organizarii unei astfel de actiuni, care nu este asa de simpla cum pare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...