Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

noi sa fim sanatosi.....

uite o varianta de praguri modificate

Posted Images

Na binye, io am spus la vremea respectiva cind se agita forumul de face lift: ce a spus Renault, eventual pentru sfirsitul lui 2013.

Nu inteleg ratiunea cu navigatorul, pe care il rupi la primul sters de praf ' de pe urma aventurii '...si fabricantul se cramponeaza introducerii bordului facut, am inteles deja si la Moscova, acolo putea sa monteze navigatorul de la Lodgy....plus ca TIR-urile intre Mioveni si Moscova ar circula in ambele sensuri pline...daca nu vor sa aduca matritele la Pitesti. Sigur sunt niste ratiuni profunde de marketing in spate. De acord cu gindurile despre sanatate....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare un mare plici. Azi toata lumea ma invadat cu tel si intrebari de noul Adventure si in afara de cele 2 proiectoare care nici alea nu sunt puse sa placa ochiului e fix o mare reclama la Duster ca poate asa nu il mai confunda lumea cu Sandero sau chiar Logan cum mai aud pe unii :)).

Cred ca toata lumea cand a vazut prima data numele si poza cu el s-a gandit la imbunatatiri sepectaculoase : scuturi , suspensii , anvelope, diferential, troliu , si sa nu mai intru in alte detalii ca deja visez frumos.

Daca stau si ma gandesc deja o parte din noi avem mult mai multe si serioase imbunatatiri fata de ce au facut ei.

Intr-un cuvant O MARE RECLAMA

Link spre post

Sustin si eu ceea ce zice @georgechinezu...

Macar daca se uitau putin prin ce se-ntampla in jurul lor (aici pe forum ) si vedeau niste modificari ceva mai tapene.

In loc de doua proiectoare montate pe o bara se putea utiliza o rampa cu 4 proiectoare si era de 100 ori mai aratoasa si... cred ca si mai ieftina!!! Nu mai vorbesc ca exista in sistem scut de AL pt Duster dar... nu-l gasesti nici sa dai cu tunul!

Daca mai faceau si o schimbate (functionala) de praguri. Adica, sa le dea jos pe cele de plastic si sa monteze o treapta din teava... poate ajunugea sa arate a "ADVENTURE"!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...