Sari la conținut

conectare smartphone la noul cd mp 3 duster

Postări Recomandate

am si eu o problema: am incercat sa conectez prin bluetooth un smartphone allview p5 mini dual sim. toate bune, se conecteaza ,pot efectua convorbiri formand de la tst tf sau de la cd mp3 dar nu vede agenda telefonica de pe nici una din cartele.am transferat toate agendele in memoria tf si la fel, nu le vede.deasemenea nu vede nici lista ap pierdute, primite sau efectuate.am dat mail la lachita flausatul de la allview , dar surprise nu mi au raspuns(am mai dat mail pe alte teme si mi au raspuns).

aveti cumva vreo rezolvare? dar va rog , sa fie ceva testat( l am bijuterit pana acum de mi a venit acru).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Servus,

Stie cineva daca este compatibil cu iphone 5?

Ca am tot cautat prin diferite forumuri dar vad ca nimeni nu stie nimic nici pe la nemti.....

Si daca da,de ce este capabil..(muzica,navigatie,telefonie......)

Ps:intreb pt ca dusterica o sa ajunga undeva la mijlocul lui martie

Multam si drumuri bune sa aveti!!!

Link spre post

@Voctor Samoila: Cu 4 si 4S este compatibil. Deci nu cred ca ai avea pb cu 5-ul:).....merge muzica, telefonia, navigatia....practic tot ce e pe parte de audio si poate face telefonul merge prin cd-player. Plus ca iti incarca si agenda, apeluri pierdute/efectuate/primite in cd-player si poti selecta direct de acolo pe cine vrei sa suni, fara a fi nevoit sa ridici telefonul.

@klaus48: Si pe HTC merge totul perfect. deci cel mai probabil e de la telefon:(

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...