Sari la conținut

Recensamant Zona Arges

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu biclele incercam sa facem Vulcanii Noroiosi - BUZAU in weekendul 6-7.08.2016, cu campare la cort, berica, cafeluta la ibric,etc. Poate reusim sa ne destresam nevestele nitel.

Sa nu uitati de declaratia pe proprie raspundere !

Prezent

OK, declarativ stam bine!

A propos, ce faceti duminica? Eu am chef de plimbare. In zona exista Leaota, Iezer-Papusa, chiar si un drum spre Negoiu, insa nu ma incumet sa plec singur. Daca aveti alte idei, sunt deschis.

Pentru cei mai de departe trebuie organizata o iesire de 2 zile. Se va face!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Heloooo. Incerc sa sterg nitel praful de pe topicul asta.

Ce ziceti de niste actiuni de ecologizare? In weekend-ul 16-17.04.2016 se pune de o astfel de actiune in zona PADINA-BUCEGI.

Parca m-as baga si eu daca nu intervine ceva.

Link spre post
  • 4 months later...

Salutare tuturor! Prezent si eu, dar... ce se intampla de suntem atat de putini aici? Tocmai am dat un member search pentru Pitesti si sunt 7 pagini cu useri, nici nu am mai incercat Mioveni sau Arges... M-as fi asteptat sa fie mult mai mare prezenta la apel... Chiar ma gandeam cand am vazut titlul, ca ar fi fost interesant sa organizam un ILD-AG I (Intalnirea Locala a Dusteristilor Arges), ca antrenament pentru IND X :)

Link spre post

Bine v-am gasit! Sincer sa fiu, speram sa merg impreuna cu voi pe niste trasee mai "soft", pe care le-ati mai facut deja, pentru ca momentan masina mea este in varianta "stock", nu i-am adus nici o imbunatatire. Urmeaza insa sa o incalt cu niste anvelope AT si sa ii pun scuturi motor si diferential spate cat de curand. Revenind la trasee, ce ziceti de Nucsoara - Culmea Malita? Am fost anul trecut cu bicicleta pe acolo si mi-a placut foarte mult... Deasemena, la momentul respectiv, parea a fi un drum accesibil unui Duster stock...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...