Sari la conținut

Interviu Carlos Tavares -despre modelele Dacia

Postări Recomandate

iata ce zice nenea Carlos despre "gaselnita" Renault cu Dacia! se pare ca e un real succes mondial si incep si altii sa atace acest segment.... la noi vanzarile sunt mici pentru ca inca avem mentalitatea ca romanesc nu e bun! insa iata ca Uzina Dacia are calificarea sa produca masini Renault si deja o face cu Symbolul! ar trebui sa fim mandri ca romani si sa cumparam Dacia in loc de SH-uri de pe alte plaiuri...

http://0-100.hotnews...or-din-romania/

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un citat din articol, citat care ne intereseaza direct:

"Duster e un succes global fiindca a fost foarte bine primit atat pe piata braziliana, pe cea rusa, pe cea indiana si in Europa de Vest. Duster va avea o viata lunga si de aceea va trebui din cand in cand imbunatatit cu ajutorul codurilor stilistice care se regasesc acum pe Logan si Sandero. Duster are un fel de vigoare comerciala, nu trebuie sa-l impingem in piata, ci pur si simplu este cerut datorita robustetii si fiabilitatii sale. Nu va voi dezvalui cand vom reinnoi modelul, insa SUV-ul are inca un design extrem de modern si va fi innoit cand piata o va cere."

Link spre post

Romanii au fost tinuti mult tp la cutie de regimul comunist.Este explicabil ca se doreste arderea unor etape .De aici si tendinta de a acumpara modele straine chiar daca sunt SH.Toti incearca sa arate un statut in societate cu jucaria cu care se afiseaza.In cele din urma le va veni mintea la loc ,Cu mentalitatile este cel mai greu de luptat ca si cu ideile preconcepute -: ex calitatea dacia -: Eu cred ca evoluam si la acest capitol.Trebuie sa ne recastigam mandria de a fi romani iar brandul Dacia este cel mai reprezentativ acum pentru noi la nivel intrenational.

Link spre post

eu nu stiu daca aici e neaparat vorba de mandria de a fi roman.....cred doar ca inventivitatea si gandirea mai libera a latinilor au biruit tipul de manifestare tipic nemtesc....orice argumente s-ar aduce impotriva , dacia a zguduit putin mentalitatea nemtesca....au vazut ca pot si altii...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...