Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Sunt mai multe tipuri de tiuit/fluierat etc de care se discuta mai sus

- sirenaj - la decelerari cand suntem pe a-5-a - la CV-ul de 6 trepte de pe 110CP

- tiuit de la grup GEP - motorasul electric ce actioneaza pompa de servo - directie la diesel cu dotari AC

- suierat pe zona esapament mai ales sau doar la benzinare

Deci pt a nu lansa ceata de sezon pe acest topic tratati atent fiecare subiect dar separat.

La gramada iese un turn babel din care nimeni nu mai intelege nimic iar forumul este creat tocmai pentru a ne ajuta intre noi,

Cel putin eu asa cred.

:angel:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 years later...

Salutare,

Am un Duster(3000Km) motorina 110cp pe care daca il tin la 3500 de turatii in sarcina apare un zgomot ciudat(uruiala) indiferent de treapta de viteza,

s-a mai lovit cineva de problema asta, am fost la service si dupa 4 ore+1 iginer si 2 mecanici nu au reusit sa identifice problema si au deschis caz la producator

Link spre post

Si eu am un suierat pe la 2000 rpm.

Vara trecuta aparea doar cand era motorul rece (primele 10 min) dar acum a devenit permanent - oricand trec prin zona de 2000 rpm.

Nu stiu sa zic de e OK sau nu, masina nu a facut asa in primii 5000 km de viata - doar am cumparat-o de noua.

La service nu au stiut sa zica de unde e. Unii au zis ca e turbina, altii ca e esapamentul - asa ca .... nu as sti pe care dintre subiectele deschise pe sa scriu despre asta, nu e clara categorisirea.

Totusi masina mi se pare ca functioneaza OK. Am vazut un duster pe strada, tot PH2, care avea acelasi suierat. Asa ca nu sunt singurul, deci nu am eu ceva special :)

Petre, eu nu am problema asta. Totusi 3500 e destul de mult, poate pe autostrada de prinzi asa ceva. Ma gandesc la o rola intinzatoare, ceva e posibil sa nu fie OK cu un rulment.

Editat de i96nds
Link spre post

Eu inteleg ca este mult dar nici normal nu este sa faca si tinand cont ca 110Hp ii ai la 4000 rotatii asa cum spune producatorul(ex. sunt in treapta a 5-a vreau sa fac o depasire si nu am timp dau inferioara si ajung in 3500 ture si raman 1-2 minute acolo pana pot face depasirea) iar tiuitul ala il am si eu dar ala nu ma deranjeaza

cu toate ca nu ar trebui sa existe si raspunsul lor pentru asta a fost ca asa fac mai toate

Link spre post

am si eu o intrebare de neam prost. Radioul merge cand se aude "tziuit-ul"? Ca se prea poate sa fie o interferenta radio. Sa ma explic> am schimbat aparatul radio original cu un Blaupunkt, fara sa ii pun adaptorul de satelit de comanda radio. In acest moment, daca radioul merge, se aud pregnant atat reprizele de acceleratie cat si alte zgomote in sistemul audio al masii neexistant o filtrare/deparazitare a circuitelor electrice. Poate sa fie si asta o cauza. o fi vre-un contact imperfect pe undeva si de fapt poate auzi interferentele radio. E o parere -nu trageti cu pusca! :ahappy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...