Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 251
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

3 Dustere au fost pe 8 Iunie la Cabana Ciucas... Colegul @dieselGL, Colegul @Vali Panait (cu un Duster PH2) si subsemnatul Un filmulet de la urcare: Si... un filmulet de la coborare:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x-FIOFwNJfE

Pentru ca 4x4 si pentru ca zapada(gheata) )

Posted Images

in primul clip de la 3:15 pana pe la 4:00 se vede lipsa unui diferential blocabil cel putin pe spate.. dupa aia trece daca isi ia elan mai mare....pe la masinile off road mai vechi cel mai ieftin diferential spate blocabil era frana de mana dubla(cate o maneta pa fiecare roata din spate) ..daca o roata pierde aderenta o franezi putin si se rezolva...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar, baietii sunt foarte meseriasi la sensul ca isi dau interesul sa filmeze calumea cu macar 2 camere pe unghiuri diferinte in scena apoi fac montaj si iese frumos.

Totusi, ceea ce fac ei, cel putin in primul clip de la postarea mea anterioara #46, este deja hard off road. Eu unul nu m-as baga cu masina pe unde au bagat-o ei, chiar daca as sti ca mai sunt altii cu mine care ma pot tracta in orice situatie....

A, daca as avea modificari speciale pt off + obligatoriu diferential/diferentiale blocabile, atunci poate ca da.

Oricum mult respect pentru baietii aia si le urez sa tot faca astfel de expeditii pentru ca sunt foarte interesante.

Voi ati observat ca dusterul cu pricina nici macar nu are scut pe diferentialul de pe spate??? (la filmarea cu panta aceea abrupta, la coborare au trecut cu masinile peste camera de filmat si se poate vedea pe dedesubt. Iar la urcare mi se pare ca a dat destul de urat cu fundul de sol...)

Link spre post

toate "expeditiile" astea sunt influentate in mare masura de reclama dacia care promoveaza calitatile off-road peste medie ale dusterului...se pare ca n-a fost numai reclama ...chiar asa a fost proiectul... nu cred ca dacia( ma rog, renault) si-ar fi asumat un asemenea risc prin care sa suporte garantii la nesfarsit...eu nu am vazut prea multe suv-uri facand asa ceva...asta nu e decat in avantajul nostru.Putem gusta din placerile off-roadului la un pret decent(totul e sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu te crezi intr-un g klasse sau defender)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...