Sari la conținut

Postări Recomandate

Ceva asemanator erau si jantele de pe camioneta mitsubishi L200 modelul vechi. Arata excelent. Mie mi se par cele mai faine jante. Daca stie cineva ce model, unde si cum sa ne informeze. Daca gasesc pe dimensiunile dusterului cumpar pe loc.

Dotz Dakar vezi aici http://www.dotz4x4.c...produkte/dakar/ exista pe 16" care ar fi bun pentru Duster

pretul am vazut pe price.ro pe la 380 RON dar se mai poate cauta.

Ce bine imi pare ca le-am vazut pe masina, mi-au disparut dubiile ca nu ar fi compatibile, doar diametrul butucului nu figureaza in tabelul cu specificatii tehnice. Tot calculam cu ET, latime care sunt diferentel, dar atunci se pare ca e posibil de montat. Ar fi bine de stiut de la cel care a echipat Dusterul acela cu DotzDakar, daca a mai facut alte modificari. Mai mult ca sigur un lift :thumbsup:

Dar anvelopele stie cineva ce marca / model sunt?

Si eu la asa ceva ma gandesc, eventual cu BFG AT. Dar jentile 100% ca Dotz Dakar :frantics: pacat ca in negru nu au marimea buna pentru Duster.

Daciane spor la cumparaturi. Sper sa gasesti. Daca le-ai montat fa niste poze, eventual poti da informatii suplimentare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 251
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

3 Dustere au fost pe 8 Iunie la Cabana Ciucas... Colegul @dieselGL, Colegul @Vali Panait (cu un Duster PH2) si subsemnatul Un filmulet de la urcare: Si... un filmulet de la coborare:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x-FIOFwNJfE

Pentru ca 4x4 si pentru ca zapada(gheata) )

Posted Images

Pai ET 30 inseamna ca iti impinge rotile inspre afara (adica le scoate din carenajul rotii) cu 2 cm comparativ cu ET 50 (cel original al jentii Duster).

La fel si latimea de 7" al Dotz iti creste distanta planului exterior al jentii cu inca 0.7 cm, comparativ cu latimea originala al jentii Duster de 6.5"

Deci in total ar fi cca. 2.7 cm de "iesire" / impingere al rotilor inspre exterior.

Asta ar insemna un ecartament mai lat (in ambele parti cate 2.7 cm, asadar marit in total cu 5.2 cm), deci o stabilitate "nitel" crescuta.

Probabil se pune problema de frecare a anvelopelor de locasul rotilor la viraje mari. Mai ales daca se monteaza si anvelope mai mari (ex. 225/70R16 sau 225/75R16). Dar cu un lift acesta poate fi eliminat.

Daca gresesc undeva in afirmatiile de mai sus va rog sa ma corectati. Nu sunt mecanic auto, dar am citit cate ceva despre subiect, si am facut desene si calcule privind latimea si parametrul ET al jentilor.

Pana la urma posesorul din acel videoclip a reusit sa le monteze, ceea ce inseamna ca e posibil. O reclama din anii 90, mondiale Italia? Daca vrei cu adevarat poti. ;)

Link spre post

Probabil se pune problema de frecare a anvelopelor de locasul rotilor la viraje mari. Mai ales daca se monteaza si anvelope mai mari (ex. 225/70R16 sau 225/75R16). Dar cu un lift acesta poate fi eliminat.

Daca gresesc undeva in afirmatiile de mai sus va rog sa ma corectati. Nu sunt mecanic auto, dar am citit cate ceva despre subiect, si am facut desene si calcule privind latimea si parametrul ET al jentilor.

Gresesti putin. Pentru anvelopele mentionate de tine nu faci absolut nimic nici cu lift-ul. Dar la dimensiunea anvelopelor originale nu cred ca este nici o problema (vis-a-vis de frecare)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...