Sari la conținut

Postări Recomandate

Mai multe detalii

As the only offer you the opportunity to try terrain vehicle Dacia Duster skills in a real field. We have our own off road track, where you can verify that the DACIA DUSTER handle more than you know. With high ground clearance and transition angles offers Dacia Duster qualities of a true off-roader. In Duster 4x4 is equipped with a new six-speed manual transmission with a very short first gear and a simple, intuitive operation, all-wheel drive. Dacia Duster is compact due to its external dimensions and lightweight car, which reflects positively on his agility and easy handling.

For driving in difficult terrain, of course, offer other adjustments:

• Front anti-roll bars
  • ALU bonnets, differentials
  • increase chassis
  • Roof Racks reserves and accessories
  • installation of additional lighting
  • Winches
  • Side Protection Tubes
  • special off road wheel and tires

Come and see for yourself. We look forward to serving you. Orders trips to mamrilla@kromexim.cz

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 251
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

3 Dustere au fost pe 8 Iunie la Cabana Ciucas... Colegul @dieselGL, Colegul @Vali Panait (cu un Duster PH2) si subsemnatul Un filmulet de la urcare: Si... un filmulet de la coborare:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x-FIOFwNJfE

Pentru ca 4x4 si pentru ca zapada(gheata) )

Posted Images

Cata-i vrajeala cu MRL-urile alea... Pana la urma sunt capacele de la jante.

Se vede AICI janta cum arata.

Cat despre suspensii... mi se par arcurile H&R puse pe masina.

Profilul MT al rotilor se gaseste usor (chiar si la insa turbo profilul Sahara) dar nu-i neaparat ft bun.

Si... culmea! Nu mentioneaza nimic de vre-un scut motor de AL (cel putin, nu pe poze!)

Link spre post

Cand o sa-ti vina Dusterul, daca vrei sa vezi ce si cum... cu mare placere!

Destainuiri... sau vanzari de ponturi nu se fac... in "vazul lumii". ;)

Mersi Daniel. Atunci probabil te voi contacta prin PM, prin februarie. Azi trebuie sa primesc oferta de pret finala, transfer avansul, si pe mijlocul lui februarie trebuie sa soseasca masina (dupa spusele dealerului). Dupa un pic de acomodare cu ea probabil ma voi apuca sa fac unele modificari prin primavara.

Numai bine

Link spre post

@ Squirrel

mersi pentru link, dar nu cred ca voi merge pana la cehi pentru modificari. Sper ca ma voi descurca si de acasa ;-) Dar oricum mie a fost o informatie in plus (si o bucurie) ca am vazut Dusterul cu Dotz Dakar :thumbsup: asa ca deocamdata nu voi renunta la ideile mele. Mai ales daca Daniel accepta sa imi fie de ajutor cu experientele lui.

Link spre post

"

-diferential autoblocant punti fata /

spate

-diferential cu alunecare limitata pt

puntea spate

"

Cum exact sa indeplint lucru asta? Duster/Nissan nu are o asa modificare si foarte explicit nici nu da voie la o asa modificare. In comparatie cu asta, celelalte modificari sint Micky Mouse :D

Link spre post

Si... culmea! Nu mentioneaza nimic de vre-un scut motor de AL (cel putin, nu pe poze!)

Are, dar nu este scutul lungit in fata, ca ale noastre, ci este un scut de Al pe dimensiunile scutului de otel original. Din poza nu mi-am dat seama daca are scutul de diferential de care pomenea. Ori este foarte mic, exact pe dimensiunea diferentialului, ori nu e de loc.

Link spre post

@danielcojocar: zii-i mai omului cum ai facut sa-ti incapa MT-urile, din cate tin eu minte ai scris si pe undeva pe aici printr-unul din topice cum ai facut. :P

pai daca nu imi zice eu oricum am sa caut prin , si sper sa dau de descriere, dar dac nu l-as gasi, atunci sper sa putem comunica cu Daniel prin alte metode si sa ma ajute cu sfaturi ;-)

pana in februarie mai am timp destul

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...