Sari la conținut

Postări Recomandate

E mult mai fain decat se vede in filmulet. E greu de explicat de ce. Cel mai bine fa si tu o plimbare ca sa vezi personal. Numai cu auto 4x4 pentru ca la 4x2 nu cred ca ai sanse.

De ce Duster. Pentru ca cel ce a scris a vrut masina noua si cea mai ieftina 4x4 noua este Duster. Probabil familia nu a inteles de ce a trebuit masina 4x4. Pana la aceasta plimbare. Acum sigur a inteles.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 251
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

3 Dustere au fost pe 8 Iunie la Cabana Ciucas... Colegul @dieselGL, Colegul @Vali Panait (cu un Duster PH2) si subsemnatul Un filmulet de la urcare: Si... un filmulet de la coborare:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x-FIOFwNJfE

Pentru ca 4x4 si pentru ca zapada(gheata) )

Posted Images

Am fost de mai multe ori pe drumul ala, prima data eram cu un jipan un frate era la volan si mia fost jena pentru aia care mergeau pe jos ca iam gazat ca pe dracu. In rest am mai fost de cateva ori pe jos si de data asta mau gazat altii pe mine fara sa le para prea rau. Nu stiu cat a inteles familia dar mie nu mia placut drumul ala cu masina. Daca nu era nimeni pe el poate ca imi placea si mie. Nu e nici o sfaraiala, la limita urci si cu un 2x4 cu cauciucuri mai bune.

Link spre post

Gaze din alea care put a motorina arsa. E drept ca jipanu ala scotea cam mult fum. Ar fi bine ca dusterul sa scoata pe tava aeru curat cu miros de brad dar ma indoi. Daca ai drum pe acolo e mai bine sa eviti traseul ala pe jos. Ca e aglomeratie mare. Si pute.

Link spre post

In primul rand nu erau chiar atat de multi "pietoni" pe traseu.

In al doilea rand, cand am urcat dar si cand am coborat am incercat sa pastrez o viteza cat mai mica atunci cand am trecut pe langa cineva, "minimizand" praful ridicat.

In al treilea rand nu vreau sa iti jignesc "jipanul" daca il lauzi ca afuma. Iar daca e pe afumat, masina cabanei care merge pe aceasi traseu afuma muult mai mult decat dusterul.

Poate daca eram doar eu, si cu ceva prieteni as fi facut traseul la picior, dar cand avem cu mine paritii care au peste 60 de ani (si ceva probleme medicale), nu pot sa ii pun sa mearga pe jos pe asemenea traseu.

Legat de "de ce duster": pentru ca ai mei o considerau doar o masina cu portbagaj mare buna de dus materiale de constructie la tara, dupa plimbarea din weekendul asta au inteles mai bine de ce 4x4, si de ce eu sunt in continuare incantat de aceasta masina.

Din punct de vedere offroad, nu te contrazic, nu este cine stie ce traseu, dar pentru multe masini nu este o destinatie la care sa ajunga.

Sper ca acuma se intelege mai bine mesajul meu.

Link spre post

Am fost de mai multe ori pe drumul ala, prima data eram cu un jipan un frate era la volan si mia fost jena pentru aia care mergeau pe jos ca iam gazat ca pe dracu. In rest am mai fost de cateva ori pe jos si de data asta mau gazat altii pe mine fara sa le para prea rau. Nu stiu cat a inteles familia dar mie nu mia placut drumul ala cu masina. Daca nu era nimeni pe el poate ca imi placea si mie. Nu e nici o sfaraiala, la limita urci si cu un 2x4 cu cauciucuri mai bune.

stiii ca... de obicei, pe drumul facut pentru masini... se merge cu masina? Daca vrei plimbareala pe carari de munte... mergi pe carari!

As vrea sa vad si eu un 4x2 (ca asa le zice) urcat acolo...

Link spre post

In al treilea rand nu vreau sa iti jignesc "jipanul" daca il lauzi ca afuma. Iar daca e pe afumat, masina cabanei care merge pe aceasi traseu afuma muult mai mult decat dusterul.

Poate daca eram doar eu, si cu ceva prieteni as fi facut traseul la picior, dar cand avem cu mine paritii care au peste 60 de ani (si ceva probleme medicale), nu pot sa ii pun sa mearga pe jos pe asemenea traseu.

Jipanu nu era al meu, si oricum singura parere de rau era pentru amaratii care urcau cu limba scoasa de un cot panta.

Multi ani inainte si multa sanatate pentru parintii tai.

De la sefu citire ca mam incurcat cu quota - As vrea sa vad si eu un 4x2 (ca asa le zice) urcat acolo... - Sefu daca unu mai dili isi pune mintea urca de sfaraie pana la cabana cu 2 roti. Mai ales daca are XDS sau EDS sau cum so mai numi.

Aprob 100 la o 100 ca drumu e pentru masini restu ii dam la ciori.

Sper ca am calculat bine acu ce am scris ca sa nu mai fie sefu nefericit.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...