Sari la conținut

Dacia Duster test EURO NCAP

Cate stele crezi ca va obtine Dacia Duster la testul EURONCAP?  

70 membri au votat

1. 1. Cate stele crezi ca va obtine Dacia Duster la testul EURONCAP?

• - sub 3 stele EURONCAP
      1
    • - 3 stele EURONCAP
      28
    • - 4 stele EURONCAP
      32
    • - peste 4 stele EURONCAP
      9

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Dragii mei, spun si aici pentru ca topicul deschis aiurea a fost sters.

Cand faci comparatia dintre dacia duster si orice alt model cu mai mult de 4 stele apare o avertizare pe site-ul celor de la euro'n cap. Cititi-o si o sa vedeti ca o comparatie nu este relevanta pentru ca e o diferenta de sisteme electronice care pot influenta realitatea - ma rog cam asta e ideea.

@asgard1955 - ziaristii nu fac decat sa ofere ceea ce vor romanii. Daca putem denigra un lucru... il vom face. Toata europa cumpara loganul, pentru noi e prost. Aducem "pisicute - e36" si "ursuleti - e30" si ii inmatriculam la bulgari. Daca e un motiv prin care sa arati cat de prost e dusterul, cu siguranta orice roman o va folosi.

Posesori de duster, cate intrebari legate de siguranta masinii ati primit de ieri pana azi? Cati au facut bascalie de alegerea facuta de voi?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... pai bine ca sigur ai pe unde sa iesi in caz de blocarea usilor in timpul accidentului, eu as fii pus un plus nu minus .... :D

:) văd că ești tipul de om care vede paharul jumătate plin și nu jumătate gol... :)

Și eu sunt cam astfel. Cât despre punctaj, asgard are dreptate. Trebuie văzut toate fazele ale testării și procentajul primit. Apoi dacă undeva nu primește ”notele” maxime, atunci trebuie luată decizia cât de importantă este pentru mine partea respectivă a testului.

Ex. nu îmi stă în fire să lovesc pietonii, sunt atent la ei, așa că nu prea mă interesează câtă protecție oferă Dusterul pt vreun bețiv care pică în fața mea

sau

cei care nu au și nici nu vor avea copii de 18 luni sau 3 ani de ce să se îngrijoreze de partea asta a testului???

Cât despre ESP dacă îmi iau Duster 100% îl iau cu ESP. Așa că ce mai. Ating cele 4 sele sau nu???

;);)

Link spre post

Trei stele de anul acesta sunt mult mai "dure" ca ceea ce a fost pana acum la testele NCAP. Au marit pretentiile pentru ca de ex Renault a facut un obiect de reclama....ca vinde 5 tipuri diferite auto cu 5 stele NCAP.Pentru siguranta copii ,Dusteras-ul a primit maxim ... 5 stelute deci... hai sa stam toti in spate sa conducem de acolo. Ce ziceti?;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...