Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

• Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

Desi par identice cea pentru export sau ma rog cu care au fost dotate Dusterele inainte sa-l fi primit eu pe al meu sunt mai late oferind o vizibilitate mai mare ( unghi mai mare ) despre spatele masinii. Ceea ce am si eu seamana cu cel de pe Logan mai rotund si mai scurt oferind exact deficienta in legatura cu problematica de mai sus. Plus ca se pliaza frumos cel de " export " si se inchide ca briceagul cel de " intern ".

Pun si doua poze: prima e cea a Dusterului Austriac ( de export presupun eu ) cea de a doua de la mine.

M-am referit la prima poza a Landroverului Italian al carui toba spate atirna, inestetic dupa parerea mea, exact ca la Dusterele noastre 4 x 4.

Azi ultima zi, am fost la ghetare. Fara Duster deoarece costa 17 euro intrarea pe vale cu masina, cu bus-ul este gratis. La coborire am venit cu un bus Mercedes care a frinat foarte mult cu frina electronica de pe axul cardanic ( asemanator dar cu alta functiune, cu cuplajul de 4 x 4 de la Dustere ). Am ajuns in vale caldura mare, intr-un miros profund de ferodou si bobina electrica incinsa. De sub bus iesea fum dar RELAX a spus soferul asa fac toate Mercedesurile...hi hi hi :ahappy:

https://picasaweb.go...gCOvS_qiQl7umbw#

Deseara inca o baie si miine la 5 in zori o intindem spre casa!

:):heart: :heart:

post-965-0-89225900-1345644557_thumb.jpg

post-965-0-66755100-1345644578_thumb.jpg

post-965-0-36828000-1345644604_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare si oglinda e vopsita in culoarea caroseriei (la cel de austria), la noi am vazut doar crom satinat respectiv neagra/nevopsita.

PS. Se pare ca e tot crom satinat, blitul m-a dus in eroare. Am crezut ca masina e alba :ahappy:

Link spre post

oglinzile vin ~vopsite~, satinate, sau cum s-or mai chema, daca comanzi pachetul optional, nu mai stiu cum se cheama, cel cu jante aluminiu, scuturi satinate fata-spate, alea alea...., si au o singura culoare, argintiu sau aluminiu, indiferent de culoarea masinii

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...