Sari la conținut

Postări Recomandate

Confirm, exact asa a patit un coleg cu o cotiera cumparata din targ, la un drum mai lung vrand sa-si schimbe pozitia corpului ca amortise pe scaun, s-a lasat mai serios pe cotiera si aceasta a cedat, i s-a rupt suportul de prindere.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

am gasit o cotiera interesanta ca idee de prindere.... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pKUe8-KF87w

Dupa parerea mea este problema de ' stil de a urca la volan '. Am coleg care a rupt 2 cotiere si am coleg care e bine merci cu cotiera originala. Cind te urci la volan incearca sa nu atingi cotiera. C

Alternativă…

Posted Images

Nu merge sa vorbești cu un lucrător de la Dacia ceva, poate merge sa o iei asa..

Singurul inconvenient la asta originală as zice ca e culoarea, nu înțeleg de ce a făcut-o gri deschis când tot interiorul este închis la culoare.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Nu merge sa vorbești cu un lucrător de la Dacia ceva, poate merge sa o iei asa..

Singurul inconvenient la asta originală as zice ca e culoarea, nu înțeleg de ce a făcut-o gri deschis când tot interiorul este închis la culoare.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Este si pe negru.

Link spre post

Mi-am cump eu azi de la dealer, neagra originala 416 ron + 60 montatul. Primele impresii: frumoasa dar mica... Fata de cea de pe megane este un sfert. As spune ca pe langa relanti si aer conditionat nu e pct forte la duster. Dar cotul il tine :-)

Link spre post

Dupa ce te obisnuiesti cu ea, o sa vezi ca n-o sa-ti mai para asa mica.

Gandeste-te la faptul ca masina n-a fost gandita pentru cotiera (asta se vede din faptul ca, daca instalezi cotiera, n-o sa mai prea poti folosi - la capacitate maxima - suportii de pahare dintre scaune).

Una peste alta, dupa parerea mea, e un compromis decent intre dimensiuni si utilitate.

Editat de cosminium
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...