Sari la conținut

Postări Recomandate

Si eu o am montata tot pe cea originala, la un dealer. Nu scartaie, dar nu e 100% ferma. Daca o lovesti din lateral are un joc. Per total e fr ok, e reglabila, suportul pentru mana culiseaza in fata , in interior e imbracata in pluș... Si vine in 2 culori ( alegi) negru sau gri. Eu am mers pe negru, masina avand cam totul negru la interior.

Din ce am inteles de la mecanic, difera suportul de prindere care se monteaza in podea. ( la FL fata de cel vechi).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

am gasit o cotiera interesanta ca idee de prindere.... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pKUe8-KF87w

Dupa parerea mea este problema de ' stil de a urca la volan '. Am coleg care a rupt 2 cotiere si am coleg care e bine merci cu cotiera originala. Cind te urci la volan incearca sa nu atingi cotiera. C

Alternativă…

Posted Images

Intrebare... In spatele franei de mana exista un loc pentru pus un recipient. Mie imi incape o sticla PET de 1.5 litri.

Daca pui cotiera... mai incape sticla ?

Nu mai incape, poti sa pui doar doze acolo.

Link spre post

Da, incape o doza dar e fr anevoios sa ajungi la acel loc. Poate doar ridicand cotiera si pe urma straduindu-te umpic.

Pentru a avea acces la o doza "stocata" acolo nu e deloc anevoios si nici nu trebuie sa ridici cotiera. Ai acces usor chiar in mers fiind si singur in masina ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...