Sari la conținut

Postări Recomandate

Uite manual de montare in postul anterior. Trage singur concluzia.

Piesa notata cu nr. 5, surubul nr. 6 si piulita nr. 7

Poate la PH2 e altfel sau au facut economie de material desi nu prea cred.

Editat de afaco
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

am gasit o cotiera interesanta ca idee de prindere.... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pKUe8-KF87w

Dupa parerea mea este problema de ' stil de a urca la volan '. Am coleg care a rupt 2 cotiere si am coleg care e bine merci cu cotiera originala. Cind te urci la volan incearca sa nu atingi cotiera. C

Alternativă…

Posted Images

chiar o sa ma uit, cotiera a venit montata din service cand am luat masina, asa ca nu va contrazic... aparent ce se vede sunt 4 suruburi prinse in consola de pe mijloc... daca sub suruburi o mai fi o piesa metalica prinsa si de altele, asta nu stiu, asta n-am mai avut curiozitatea sa demontez :)

Link spre post

La cotiera actuala e un suport de plastic (ceva de genul asta |_____|) care vine prins sub consola. Din cele 4 suruburi cu care vine prinsa cotiera de consola 2 suruburi intra si in acest suport de plastic. Daca apuc sa montez maine va fac poze.

Link spre post

Da, asa mi -au montat si mie la service. Mi -au spus ca la ph2 este altfel cotiera.

E foarte ok la forte de sus in jos. In schimb la lovituri laterale joaca vesel ;) avand o baza asa ingusta nu vad cum sa o faca mai rigida.

Nu inteleg de ce nu includ cotiera in proiectul consolei. Stiu chestia cu costurile, dar cotiera imi pare deja un standard. Asa de ce au pus geamuri electrice? E un lux! Sau inchidere centralizata? Merge si cu cheia ;)

Link spre post
  • 1 month later...

Am luat azi o cotiera care se prinde in suportul de pahar din spate. Are sens sa demontez toata consola sau pot insuruba pur si simplu cele 4 holzsuruburi in baza suportului?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...