Sari la conținut

Bare pavilion modulare pt Duster 3

Postări Recomandate

Salut

Masina de serviciu este un Duster 3 4x4 versiunea journey. Cred ca nu au vrut cei de la achizitii sa ia chiar cea mai scumpa varianta si de aia nu au ales extreme :)

Cum zice si titlul imi place f mult ideea de bare modulare care exista pe extreme, un capac, un alan key si ai pe ce sa iti pui cutia de portbagaj. Nu mai stai cu setul de bare prin garaj .... Exista vre-o varianta de achizitie pt acest tip de bare si inlocuire a celor fixe deja existente pe masina? Pe siteul Dacia nu pare sa fie varianta, imi imaginez ca trebuie desfacut plafonul ca sa le desfaci pe cele existente, dar cred ca merita per total procesul..doar sa ai de unde lua barele 

Astept cu interes sugestii

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da.

Vorbesti la un service autorizat/reprezentanta Dacia sa le caute pentru a putea fi comandate, ori printr-un noroc la un centru de dezmembrari.

Recomandarea mea este daca o sa ajungi sa dai jos plafonul, sa cumperi si ceva material insonorizant pe care sa-l pui...mai ales ca e lipsa ( poate ai doar un carton ).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...