De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
Am avut inainte de Duster 2, Rav 4 an 2005. Toyota nu se ridica la nici un capitol la nivelul Dusterului, dar Rav 4 gen 2, nu prea are caracteristici de offroad.
Am rezolvat de săptămâna trecuta cu avariile masinii!Totul a ieșit f bine!Acum sa vedem cum se comporta vopseaua in timp.Sper sa nu fie probleme.La partea din fața a fost nevoie sa fie înlocuit si farul.Acum cel vechi e matuit cel nou e clean.Am avut pe perioada cat masina era in service o alta masina la schimb.O buburuza de Citroen C3.Inghesuita mașinuța.Buna de colo colo in oras.Motor de 1.2 daca nu ma înșel.Ma străduiesc sa fac schimbul de ulei la cutie.Facusem o programare dar masina a fost in service din cauza accidentului.A durat mult aducerea pieselor..Momentan cam atat!
Salut, eu am gasit o rezolvare folosind o cheie de filtru cu hexagon exterior, astfel cheia de filtru imi incape sub bara de torsiune pana cand il desfac folosind o cheie fixa. Apoi continui sa desfiletez cu mana. Cheia de filtru pe care am folosit-o e Geko G02553, dar ar trebui sa mearga orice cheie de filtru de 64mm cu 14 laturi si hexagon exterior.
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.