Sari la conținut

Scurgeri ulei capac colbutori 1.3 tce

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da,are o strînsă legătură cu nivelul "enorm" de mare de ulei !!! Bine că nu a inceput să curgă pe la simeringurile de la arborele cotit!  Și a mea este inca in garanție dar abia aștept să se term

Păi e simplu, ai 1,3 TCe. De ce e mai special 1,3 TCe: - nu ai capac de "culbutori"  ci 2 capace; - cel dinspre radiator e corp comun cu galeria de admisie și ai 4 +1 garnituri, orienta

Bună seara! Revin cu primele impresii dar nu și cele finale deoarece mașina a rămas în service până mâine.  În jur de ora 10:30 a fost băgată mașina în servis după două ore jumate de aștepta

Posted Images

Bună seara. Îmi cer scuze că am întârziat cu răspunsul despre situația finală de la service. Am sa vă atașez doua poze cu ce au făcut nemernicii în service. Nici nu știu ce să mai zic la cât sunt de scârbit de tot ce înseamnă reprezentanță Dacia. Lipitura cu silicon în bătaie de joc și două cleme rupte am descoperit eu probabil mai sunt, dar nu știu cum ar trebui sa fie fiecare. 

IMG_20240223_163821_edit_56134829434142.jpg

IMG_20240223_163934.jpg

Am fost plecat după ce am ridicat mașina și nu am mai avut când sa trec sa le arăt ce au făcut. Am să merg săptămâna viitoare, dar sincer pentru mine sa terminat cu tot ce însemnă reprezentă pe veci, o sa îmi fie inavatatura de minte pe viitor. Nu poți să stai să îți mănânci nervii pe niște scursuri umane care fac totul numai în bătaie de joc. La ce folos ca am garanție, cand din mașină bună ei ți-o strică...bagă mai mult ulei în motor, lipesc cu silicon în bătaie de joc, rup cleme...

• Like 1
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum am mai spus ,abia astept sa se termine garantia....si eu doar experiente neplacute am avut cu ei si asta in UK nu RO ,am crezut ca aicea sint mai seriosi ! Doar sa iti ia bani ,ma inebunesc cu telefoanele de fiecare data cind se apropie termenul pentru revizie sa nu cumva sa nu o duc ,dar acum in August mai trebuie sa merg la ei pt ultima oara si GATA !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...