Sari la conținut

Duster PH2 de vânzare - 4x4 / 1.5dCi / 110 CP / Gri platine /

Postări Recomandate

Dragi colegi de forum, a venit timpul să mă despart de DUSTER-ul meu de suflet cu care am mers în atâtea locuri. Acum m-a dus spre vestul Europei dar el cere înapoi spre est. 

Dacă aveți prieteni/rude interesate de o mașină cu istoric garantat, e cazul să mă contactați. 

Din problemele mașinii - toate au fost rezolvate pe garanție. La început a fost softul de injecție ce a trebuit rescris, e scris aici pe forum despre asta. Tot lotul a fost așa. 

Apoi claxonul de înlocuit, apoi MediaNav-ul care și-a dat duhul - a fost înlocuit pe garanție în 2018 cu modelul mai nou. Am avut garanție 5 ani la mașină. 

Acum am ajuns la 143.000 km, nu am mers chiar așa mult cu Duster, din cauza celeilalte mașini. Îl mai foloseseam doar la drumurile lungi. Acum avem mașină de la firmă, nu e cazul să țin 3 mașini. 

Mai multe detalii la telefon, mă voi gândi și la un preț corect pentru o mașină ce merge impecabil, luată de la un vânzător de încredere. 

Pentru colegii de pe forum nu cred că e cazul să scriu prea multe informații despre mașină, știți deja caracteristicile. Dar poate dați mai departe la prieteni: 
Model LAUREATE, 1.5 dCi, 110 CP, 4x4. 
Opțional am achiziționat: vopsea metalizată gri deschis, media-nav cu hărți Europa (interesant, Franța lipsește, abia acolo am aflat asta :) , cei de la Dacia au ridicat din umeri... 

- scaune încălzite electric - cerința soției

- senzorii de parcare din fabrică - tot soția 

- volan îmbrăcat cu piele + schimbător - aici eu sunt :) 

- jantele de aliaj, nu m-au atras jantele normale. Au fost scumpe dar eu cred că a meritat investiția

Ulterior am montat camera de marșarier la Torquemada - îi mulțumesc din nou pe această cale, m-a ajutat de multe ori. Total cost achiziție - aproape 19.000 euro în 2014. 
Claxonul a mai trebuit reparat încă o dată, degeaba l-au schimbat pe garanție. În rest nu am avut nicio problemă cu mașina, merge ceas. La caroserie mici ștersături neesențiale.
Mă puteți contacta prin mesaj privat.
Vă mai povestesc la telefon ce îmi mai aduc aminte, dacă vreți istoricul complet. 

Ca să vă conving despre cum am avut grijă de mașină: plăcuțele de frână originale au fost înlocuite abia la 135.000 Km și mai mergeau încă! Le-am schimbat impreună cu ferodourile de pe spate, care de fapt mai mergeau încă pe atât. Dar dacă tot am umblat acolo... măcar să fie totul nou. 
ITP luat recent în August 2023. 

Toate bune, 
Stefan

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak changed the title to Duster PH2 de vânzare - 4x4 / 1.5dCi / 110 CP / Gri platine /
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...