Sari la conținut

Buton Impuls geam pasager

Postări Recomandate

SYL40 ți-a răspuns, completez eu : poți pune module cu impuls și pentru restul geamurilor, indiferent că e Duster ph2 sau Duster ph3 - vezi la Bursă  e un coleg ce le fabrică și comercializează , plug&play fără adaptări.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 years later...

Salut,

Scuze daca nu este locul bun pentru a intreba asta, insa: vi s-a intamplat ca butonul de actionare al geamului fata pasager (si de la consola si de la butonul de pe usa dreapta) sa nu functioneze la cald?

A inceput sa faca figuri, la inceput nu cobora geamul, sunt momente in care nu mai urca. La o scanara cu un tester non-original  mi-au zis ca da eroare la calculatorul masinii (poate are legatura cu actionarea butoanelor de meniu sus/jos, care nici ele nu functioneaza corect in sezonul cald)

Aveti vreo recomandare pt un fix al geamului, ce ar trebui testat/schimbat?

Ms,

Catalin

Link spre post
  • 8 months later...

Salutare,

Observ ca am detaliat putin problema in topicul de mai jos, insa revin cu detalii:

Intre timp, parca au devenit mai dese cazurile in care actionarea geamului de la pasageri de la usa/prin panoul soferului NU mai actioneaza geamul. Au fost cazuri in care se deschidea, insa dorind sa-l inchid la cateva minute/momente dupa, nu se mai ridica. Clar e ceva intermitent si suspectez ca are legatura cu temperatura exterioara si sunt in tandem cumva si cu actionarea comenzilor pe volan, baleand intre meniurile consum/viteza/average, etc unde si ele functioneaza intermitent.

Stiu ca prin 2020 am fost la reprezentanta pt un update de soft la comenzile de volan, care nu au rezolvat problema.

@t0rquemada ai vreo idee cum pot sa gasesc cel mai eficient cauza si fixarea ei?

Cei de la service-ul local mi-au zis ca lor pe software nu le dau eroare (si ca poate este de la calculator)

Ms. 

Link spre post

Salut. Ai scris in ambele posturi despre erori legate de geamul pasager fata “Cei de la service-ul local mi-au zis ca lor pe software nu le dau eroare (si ca poate este de la calculator)” :( chiar daca @t0rquemada ti-a explicat foarte bine si corect :thumbsup: ca aceste comenzi de geamuri NU trec prin niciun calculator implicit NU au erori aferente. Nu ai oferit detalii ce tip de geamuri electrice ai pe masina dar pentru problema ta cu geamul pasager iti sugerez sa faci cateva verificari simple ca “sa gasesc cel mai eficient cauza si fixarea ei” si mai ales sa schimbi acel service “cu un tester non-original  mi-au zis ca da eroare la calculatorul masinii” si\sau sa apelelezi la cineva care poate sa faca in mod conform verificarile electrice si\sau mecanice necesare.

Referitor la geamurile electrice fata atasez un extras din procedura de diagnosticare pentru un Duster HJD ph3 (unele lucruri sunt valabile si pentru alte modele) plus schema electrica, locatiile, mufele, extras din procedura de demontare \montare pentru ex un Duster H79 ph2 cu geamuri electrice one-touch anti-pinch, poate sunt de folos si altor colegi, iar informatii si experiente despre acest subiect se gasesc destul de multe si pe acest forum.

GeamuriFata1.png

GeamuriFata2.png

GeamuriFata3.png

GeamuriFata4.png

GeamuriFata5.png

GeamuriFata6.png

GeamuriFata7.png

GeamuriFata8.png

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...