Sari la conținut

Suport Exterior Roata Rezerva

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am gasit intamplator acest sistem de prindere a rotii de rezerva. Ar fi interesant daca am gasi si aici in Romania...

Pozitionarea rotii de rezerva pe DCoss mi se pare mult mai inteligenta. Cu un deflector de are se rezolva si partea de aerodinamica.  

Eu credeam că atât timp cât mesajele sunt consecutive, este evident. O regulă pe care o consider firească (sub egida netiquette - „Încercați să nu citați integral mesajul anterior. Acest lucru duce la

Posted Images

Reprezentanță…dezmembrări…site-uri de vânzări personale(ordinea fiind absolut aleatoare).

Cred ca ma repet... Ca sa inteleaga omul ca-i raspunzi... da-i replay cu "Quote" ca sa primeasca un mail sa stie ca cineva i s-a adresat lui!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

• Eu credeam că atât timp cât mesajele sunt consecutive, este evident. O regulă pe care o consider firească (sub egida netiquette - „Încercați să nu citați integral mesajul anterior. Acest lucru duce la un consum inutil de resurse. Dacă doriți să răspundeți ultimului mesaj scris în discuție, nu folosiți citarea mesajului. Puteți cita un mesaj anterior doar dacă doriți să răspundeți numai la unele pasaje ale acelui mesaj.”).
  • Notificarea pe eMail nu este cumva dependentă de alegerile proprii în panoul de control al utilizatorului?
  • Replay sau Reply?

Link spre post
  • 1 year later...

Ca sa nu mai deschid alt topic, voi expune problema mea aici. Decizia mea cand am cumparat masina , a fost sa nu cumpar si roata de rezerva care costa 80 de euro, dar nu m-am gandit initial ca nici macar suportul nu va fi livrat cu roata. Mare dobitocie. In fine. Am cumparat un suport, si hop, surpriza nu-l pot folosi caci suportul este format practic din 2 parti. Una mobila pe care sta roata si una fixa, care este prinsa cu 2 suruburi de bara. post-3487-0-04355600-1437851208_thumb.jpg Aici se vad cele 2 suruburi/torx , nu si partea fixa.

Suportul este asta post-3487-0-43942000-1437851285_thumb.jpg

Ceea ce-mi lipseste este componenta nr. 3 din pdf pe care mi l-a dat t0rquemada. spare wheel carrier.pdf

Intrebarea mea ar fi. Aveti idee unde pot gasi aceasta parte fixa?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...