Sari la conținut

Iluminare comenzi clima

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Atenţie, există 2 tipuri de soclu la becurile astea, contactele parte superioară sau inferioară la pcb sau folie ce este acolo.  

Am reusit in sfarsit sa le pun cum vroiam. I-am cerut lui Marian inca un set, mi l-a trimis si mi-a dat bonus inca un led rosu. Cu ceva chinuiala pentru ca plasticele de la butoanele de geamuri nu s-a

Adevărul e că trebuie să desfaci toată mașina, făcând verificări aiurea când metoda KISS (keep it simple stupid) e mai simplă : - se aprind pozițiile pe dreapta ? atunci trebuie să ai și iluminar

Posted Images

ca tot veni vorba de caldura degajata de aceste becuri;

aceasta caldura vara este ”de nu se poate”;

aproape ca frige zona; este calorifer adevarat.

daca mai mergi si 500-600 km pe zi, este jale.

cand eram eu mic, la casa pionierilor, la sectia, sau nu stiu cum se chema, cea cu electronica, erau niste leduri din plastic,

verzi, dar nu mai stiu daca erau pe 6 sau pe 12 volti.

ma gandesc sa le inlocuiesc cu acele leduri.

nu cred ca ele dagajau caldura asa mare.

ce spuneti ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

in interiorul butoanelor sunt becuri si nu leduri.

puteti sa schimbati becurile din butoane cu leduri si scapati de caldura degajata de becuri.

mai multe informatii puteti gasi aici:

http://forumduster.ro/topic/1396-iluminare-butoane-consola-centrala-cu-led-geamuri-dezaburire-blocare-usi/

sau aici:

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=109&t=257796

Link spre post

Pentru ca la butonul de inchidere centralizata mi s-a ars becul, am vorbit cu Marian (pcblayouter) sa-mi trimita 2 leduri albe si 2 rosii sa le schimb pe toate. Sambata m-am apucat de treburi. Din pacate n-am montat pe butonul de inchidere dupa instructiuni (Marian mi-a trimis si 2 bucatele de plasticpe care ar fi trebuit sa le folosesc la inchidere si dezaburire) si am reusit sa rup firele de la ledurile rosii. In consecinta am trecut la montat cele albe in loc si rezultatul se poate observa in poza de mai jos.

Am sa lipesc firele la ledurile rosii si am sa le pun pe pozitii (probabil vor urma si alte poze cu rezultatul).

Pentru cei interesati, va recomand sa apelati la Marian - pcblayouter cu toata increderea.

DSC_1669_zps6b25dc78.jpg

Link spre post

si eu le-am schimbat pe toate 4 de la Marian. in plus, l-am schimbat si pe cel din butonul de avarie (e alt model de led si l-am luat din alta parte) si acum astept sa-mi vina (de la un magazin virtual) si cele 2 leduri pentru consola clima (sunt alt model decat cele din butoane).

astfel nu voi mai avea caldura degajata de 7 beculetze sub navigatie/multimedia care sa incinga unitatea!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...