Sari la conținut

Piese si accesorii Dacia Duster de la Autorahova

Postări Recomandate

SC CRIS AUTENTIC SRL magazin piese auto ofera preturi avantajoaste la piese pentru propietarii de Dacia Duster .

Duster 1.6 16v

Filtre Ulei MANN 18 lei Habitaclu MAHLE 83 lei

CLEAN 13,5 lei PURFLUX 60 lei

CHAMPION 14 lei MANN 65 lei

VALEO 55 lei

AER MAHLE 72 lei

PURFLUx 40 lei

MANN 45 lei

CLEAN 30 lei

Ulei motor CASTROL MAG MOBIL 1 MOTUL

4litri 5W40 140lei 5W40 130lel 5W40 160 lei

DUSTER 1.5 DCI euro 4

Filtru MOTORINA PURFLUX 144 lei MAHLE 164 lei

Filtru aer MAHLE 100 lei CLEAN 35 lei QWP 33 lei

Filtru ulei MAHLE 35 lei MANN 37 lei

Filtru habitaclu MAHLE 83 lei PURFLUX 60 lei MANN 70 lei,

PLACUTE FRANA Duster 16.16v 1.5 D.C.I

TRW 125 lei ASIKA 115 lei ATE 185 lei prentru sisteme de franare LUKAS TRW fara ABS.

BECURI H1 11 lei

H7 16.5 lei

DISTRIBUTIE DUSTER 1.6 16v 4X4 PowerGrip 495 lei

pompa apa GRAF 120 lei

pompa apa HEPU 230 lei

Pentru orice alta piesa va rugam sa ne contactati la numerele de telefon

0767999811 si 0214117573 intre orele 9:30 si 18:00 sau la adresele de email tibuleac_cristian@yahoo.com si maryx_man@yahoo.com la care sa lucreaza inca ,cu datele masinii si ce piese doriti pentru a va putea face o oferta concreta de preturi cu discounturile pentru cei de pe FORUMDUSTER.RO

CRISTIAN TIBULEAC SI MARIUS ISAC va stau la dispozitie !

post-1904-0-48125500-1347539817_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Aparatori noroi fata si presuri din cauciuc pentru interior aveti?

Posted Images

prietene @autorahova, nu stiu ce faci (editezi postul tau sau faci alta activitate pe acest topic) insa ne "bombardezi", prin intermediul forumului, cu notificari pe e-mail despre postul tau (reclama ta gratuita)!

numai ieri eu am primit 8 mailuri despre acest post...

am inteles ca vrei sa stim de tine si e ok insa nu ne umple casutele de e-mail cu aceste repetari permanente, te rog!

azi mi-au mai venit unul sau doua e-mailuri de la acest topic. eu deja vad "rosu in fata ochilor" cand apare notificare de la acest topic in casuta de e-mail!

gandeste-te ca prin aceste "agresiuni" repetate multi utilizatori o sa antipatizeze ceea ce vrei tu sa transmiti si probabil ca in loc sa-ti faci o favoare (moka) iti faci un deserviciu!

multumesc pentru intelegere!

Link spre post

mie imi arata ca da eroare si nu se posta absolut nimic chiar ti-am trimis un mail

nu imi fac reclama daca doresti sa imi lasi postul ma bucur daca nu ramane la aprecierea ta

Ti-am zis si ieri si astazi mi-a dar eroare ca si cum pgina forumului nu mergea

imi cer scuze pt deranjul provocat

Link spre post

mie imi arata ca da eroare si nu se posta absolut nimic chiar ti-am trimis un mail

nu imi fac reclama daca doresti sa imi lasi postul ma bucur daca nu ramane la aprecierea ta

Ti-am zis si ieri si astazi mi-a dar eroare ca si cum pgina forumului nu mergea

imi cer scuze pt deranjul provocat

eu nu sunt adminul forumului. eu sunt un membru ca si tine si feed-back-ul meu e de membru si nu de admin. decizia legata de acest post (daca il lasa sau il sterge) e la dust3admin.

mie, personal, mi-a placut ca am vazut la voi preturi rezonabile la aceste consumabile pentru Duster... si mi-am notat ca data viitoare cand voi face revizia sa-mi cumpar de la voi filtrele, placutele, uleiul.

Link spre post

imi cer scuze bata de toti utilizatori acestui pt deranjul provocat cu acele mailuri

daca spui ca a fost o eroare si s-a intamplat fara sa-ti dai seama, e OK.

sa stii ca si mie mi s-a intamplat ce spui insa ca sa verifici daca postul a aparut reancarci pagina sau dai refresh si vezi daca ti-a aparut acel post si doar apoi mai reancerci sa postezi acelasi lucru..

Link spre post

Salut vin cu o mica oferta la anvelope de iarna daca cumva va intereseaza am postat mai jos 2 tipuri de anvelope

ANVELOPE PIRELLI iarna 205/60R16 96H XL W210s2 pret 470 lei COD ANVELOPA PI1882200

ANVELOPE YOKOHAMA IARNA 205/60R16 96H V902 PRET 550 LEI COD ANVELOPA YOF2041

DIMENSIUNEA ANVELOPELOR DE MAI SUS ESTE DE 205/60 R16

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...