Sari la conținut

Postări Recomandate

Editie limitata Desley disponibila in Germania si Franta bazata pe versiunea Laureate cu urmatoarele optiuni suplimentare:

-jante aliaj cu tenta inchisa la culoare

-vopsea Olive Grey Metallic

-geamuri cu tenta

-radio CD cu MP3 si Bluetooth

-oglinzi in culoarea caroseriei

-bare longitudinale cromate

-troler Desley

-sticker Desley

-cusaturi de culoare rosie tapiterie.

Pret minim pt benzina 4x2 13000 EUR, pret maxim pt diesel 4x4 18200 EUR.

duster_desley2.jpg

duster_desley1.jpg

duster_desley3.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Cred ca exista si in oferta pt Romania. Oricum culoarea gri olive se poate comanda. La reprezentanta mi-au spus de ea dar nimeni nu a vazut-o si de pe un ecran de calc nu cred ca poti sa-ti faci o parere incat sa risti sa nu-ti placa la livrare.

Link spre post

Motoarele alea mult visate de 2L nu pot fi omologate din cauza restrictiilor impuse de UE, euro bla bla bla. Dar nu te impiedica nimeni sa dai o fuga pana acolo sa comanzi ce doresti.... Mi-ar place o vizita la brazilience....samba night ..

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Revin cu informații noi referitoare la bateria Exide EL700: este o baterie foarte bună. Singura deosebire fata de cea de fabrica este ca gaura de ventilatie a bateriei este pe partea bornei minus. Daca doriți sa conectați furtunul prevazut de fabrica, va trebui sa il prelungiți pentru a-l aduce pe partea bornei plus in locul special prevazut din tavita bateriei. Eu am folosit un furtun pentru lichidul de parbriz pentru a face asta. Deoarece nu imi plac improvizatiile, am ales in final sa o înlocuiesc cu bateria 7711575175 (70Ah, (720A (EN) care are gaura de aerisire pe partea bornei plus, furtunul pentru gaze putând fi montat in poziția în care a fost montat inițial in fabrica.     
    • Am instalat GPL Tomasetto de la 60K (2019) acum am 260K, am schimbat acum un an "plămînul'. Merge f bine de la început, nici o ungere suplimentară, am mers cu 150 pe autostradă fără să treaca pe benzină, nu s-a ars nimic.Urmează un al doilea Duster cu 42000 km la bord, ce va primi o altă instalație. De fiecare dată am pus gaz pînă s-a oprit pompa, nici un incident. Primil rezervor 32 l, al doilea va fi mai mare. Probleme am avut doar la două revizii: la prima mi-a pus o garnitură tăiată la filtru, pierdeam gaz, la a doua nu mi-a mai pus elementul filtrant în filtru. Am schimbat firma. Consum 10l GPL/100km regim mixt cu vit max 100/oră, peste 10 pe autostradă, sub 10 în afara orașului, fără accelerări bruște, depășiri, cu max 80/ora. 
    • Masina a ajuns la peste 7500 km.Un consum facut pe Bucuresti (Militari-Colentina) A3 Râșnov Codlea(Bv) 6.8 l/100km.Am fost 4 adulti aprox.360 km.La întoarcere a fost aglomerat in statiuni plus Bucuresti! Am obținut o fisura mica la 5000 km.La acest drum fisura a plecat așadar pe viitor trebuie înlocuit.Noroc ca e pe partea pasagerului!
    • Desigur! Datele exacte: Varianta S a sistemului de bare transversale Thule WingBar Edge 958X (cunoscută ca Thule WingBar Edge 9581) are o lungime absolută a barei de 75,2 cm și este proiectată pentru o distanță exterioară maximă între barele longitudinale ale mașinii de 94 cm.Specificații de lățime și montaj (Modelul 9581 / S)Datorită picioarelor telescopice integrate care culisează câte 50 mm în fiecare capăt, barele se pot ajusta după cum urmează:Lățimea absolută a barei (fără picioare): 752 mm (75,2 cm)Distanța de montare pe vehicul (la exteriorul barelor mașinii): Între 840 mm și 940 mm (94 cm) maxim.Lățimea utilă pentru accesorii (spațiul de încărcare): Între 630 mm și 730 mm.
  • Creează nouă...