Sari la conținut

Dusterul Meu 1.3 Tce - 150CP - EDC - 2023

Postări Recomandate

Salutari, bine v-am gasit. Va prezit si eu primul meu Duster. Masina a fost ridicata din reprezentanta in Feb 2023 si a ajuns deja la 4000 Km. Masina este echipare Journey Neagra. Nu am optat pentru scaune incalzire si oglinzi 360. Tot odata este si prima masina cu, cutia automata care o conduc zi de zi. Pareri dupa cei 4000 Km

Partile bune - Antifonarea sunt multumit de ea. Inainte am avut un Logan 2018 si se simte diferenta. 

Motorul este destul de ok, si impreuna cu aceasta cutie EDC face treaba buna. Atunci cand este nevoie se simte ca are putere ( am efectuat o depasire in panta cu plecare din spatele unui camion. Trecerea de la 70Km/H la 120 Km/H s-a facut rapid ( exceptand acele cateva secunde cat ii trebuie cutiei sa aleaga viteza optima). Atunci cand sunt cu pedala la podea, schimba si la aproape 6000Ture. In oras este foarte relaxant condusul. Cu ECO activ in oras, este chiar mai lina la schimbat vitezele. Uneori la franare se simte cum schimba vitezele in jos, dar acelasi lucru l-am simtit si la un Audi. conteaza mult cum franez.

Se conduce bine si este ce trebuie pentru drumuri mai de Romania. Masina este varianta 4*2 - nefiind optiunea 4*4 si EDC

Portbagajul incapator, desi pe hartie este mai mic vs logan, castiga prin lipsa bratelor de la haion.

Consumul 8-9 % in oras, 6-7 % in afara, regim de autostrada 120-130. Pentru forma care o are, inaltimea, consider ca este ok. 

Pana acum sunt multumit de alegerea facuta, cu cateva excepti:

Clapeta de la rezervor, masina fiind cu cartela, se deschide clapeta din masina. Nu mai functioneaza in parametri, urmeaza o vizita la garantie.

Scaunul soferului, este in conformitate si ok conform celor de la service. La service am vazut si ce inseamna mai rau, astept sa vad daca se mai deterioeaza acel suport si le voi face o vizta. Ei au spus ca la ultima varianta a fost remediata aceasta problema.

Chederele , vesnica problema.

Un zgomot in partea din spate, am observat ca ar fi de la tavita care face delimitarea intre portbaj si habitaclu. Voi incerc o rezolvare sa stea mai fixa.

Uneori semnalizarea da semna ca si cum un bec ar fi ars, nu am reusit sa gasesc becul ars, si problema apare uneori..pana acum a facut doar de 4 ori.

Pragurile se murdaresc extrem de rapid ( am incercat cu aparatori, sper sa fie o diferenta) si la urcarea in masina, se ating. ( aici este vina de proiectare ca nu au fost imbracate de usa )

Cam asta este masina. Stiu ca nu este perfecta, dar sunt multumit pana in acest moment de ceea ce ofera. 

IMG_9339.jpg

IMG_0028.JPG

IMG_3093.jpg

IMG_3176.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...