-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Am un Duster 2 Prestige - An 2022 la care a plecat Oglinda Sofer ( cu Unghi Mort ) - stiti cumva daca Oglinda de la Duster Jurney 2023 ( cu Unghi Mort ) - unde comenzile reglaj oglinda sunt pe usa se poate adapta - la cel cu reglajul oglizii plasat pe Bord !? Mufele, nr de Pini difera !?
-
De DusterDiesel2019 · Postat
Va salut. Domnilor am pus pe Duster pompa de motorina cod 172028462R (de pe Captur 1.5 blue dci 116 cai) … acelasi rezultat, zgomot ingrozitor. Va intreb, cum este posibil ca pe Caltur sa fie silentioasa, iar pe Duster sa urle din toate puterile? -
Buna ziua, Am niste probleme Duster 2 - an 2021 in urma unui incident pe partea laterala si sunt nevoit sa schimb niste elemente de Caroserie pe stanga care a fost afectata. Partea mai delicata ca trebuie schimbata si Aripa spate stanga. Tinichigiul mi-a recomandat sa iau o aripa noua originala pentru ca sa iasa o lucrare buna . Acum cand nu mai stii sigur de unde, cine vinde elemente caroserie originale - cei care ati mai trecut prin asa ceva puteti recomanda din experienta voastra niste furnizori seriosi - care chiar vand elemente de caroserie originale de fabrica !? La o cautare simpla dai peste firme : 1) https://amc-piese.ro/ 2) Pieseautoarges.ro Ceva experinte legate de acesti furnizori, sau altii ?! Multumesc anticipat.
-
Postări Recomandate