Sari la conținut

Offroad Adventure Romania - Campulung

Postări Recomandate

In data 11-14 octombrie se desfasoara etapa de Off Road in zona Campulung Muscel.

Deschid, din vreme, acest topic pentru cei care sunt interesati sa mearga pentru a-i sustine pe prietenii nostrii de la "Duster 4X4 Everyone" in competitie.

Eu, ca si la Curtea de Arges, voi fi prezent pentru o gura buna de aer curat, o traire de bine si... o plimbarica la ceas de zi... prin munti si vai.

Cine vrea sa vina, nu tre'sa se-nscrie nicaieri ci... doar sa zica pe-aici ca vine si, cine stie, cand o fi sa plecam... poate plecam in gasca.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Atasat este programul etapei de offroad de la Campulung. Tot acolo sunt si sugestii de cazare. Pentru cei interesati recomand sa isi caute cazare la alte pensiuni decat cele recomandate (acestea sunt ocupate deja) si sa o faca repede. Eu am gasit la pensiunea Casa Blanca situata tot in centru, unde mai aveau cateva locuriGolden Brau Muscel Adventure Trophy 2012.pdf.

Link spre post

daca ne gandim sa combinam cu iesirea noastra pe Leaota iata ce poate fi ca varianta:

- sambata dimineata mergem pe Leaota si seara ne cazam in zona aceea la o pensiune fara probleme (la Runcu). cel mai bine e sa plecam din Buc vineri seara.

- duminica dimineata plecam in coloana catre Campulung si apoi mergem cu ei la TRIAL. Trialul e partea cea mai accesibila ca spectator pentru ca lucrurile se intampla intr-un loc relativ restrans si cu vizibilitate. pe trasee e mai dificil sa ajungi...

ce ziceti?

Link spre post

De acord cu a ataca Leaota sambata si duminica sa mergem la trial. Eu as opta, insa, pentru varianta dinspre Badeni AG mai curand decat dinspre Runcu DB.

Acest lucru nu numai pentru ca traseul este mai accesibil ("Prima varianta e accesibila auto 4x4 pe cand cea de-a doua e mai mult pentru ATV-uri si 4x4 hard" spunea Narcis in deschiderea topicului despre vf. Leaota), dar este mult mai aproape de Campulung. Sunt suficiente pensiuni in Campulung si in zona.

Daca stam in Campulung sau in zona, ne putem vedea cu baietii de la Duster 4×4 Everyone seara si sa ascultam ce au de povestit despre etapa incheiata, dar mai ales despre Balkan Breslau 2012 ... parerea mea!

Link spre post
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...