Sari la conținut

Postări Recomandate

da, cred ca puteau sa puna raportul pentru viteza 6 ( putin si 5 ) mai sus ca sa reduca consumul la viteze >100km/h. Dar asta mai taia din demaraj care oricum e slabut la viteza aia :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie sa alegi dintre un cal si un catar. Calul - fuge dar nu stii cat daca nu-l cauti la dinti bine Catarul - duce dar ince precum fratii lui mai mici (loganul, ca fie mai clar)   Daca tii la c

cred ca nici o camparatie intre doua masini nu poate fi decat partizana, subiectiva.   In primul rand se compara o masina sh cu o m asina noua. De ce oare nu comparam BMW x3 second cu un duster sec

sincer si eu am ales tot intre aceste 2 masini.... si eu ma gandeam la duster nou vs. x3 vechi....totusi luand unele lucruri in considerare am ales duterul, si sincer nu ma plang. Imi chiar place.  

Asa e, nici eu nu intelege de ce ai 6 viteze si la 100 km/h ai aceeasi turatie ca la Logan, DAR la viteze mici(oas, mers in colana) am scos turatii mai bune, si sa NU uitam, pe teren plat, fara bagaje se pleaca cu a 2-a.

Link spre post

Eu preferam o treapta suplimentara, la 130 la benzinar ai 4k ture, mult prea mult dupa parerea mea, asa ca treapta 7 era faina pentru viteze peste 120km/h. Eu cel putin o calc pe coada, asa ca rapoartele scurte sunt faine pentru un demaraj mai rapid, mai ales in oras. Cat despre plecatul de pe loc prefer treapta 1 ca e mai fasneata. Dar deja am deviat de la subiect...

Link spre post

cred ca nici o camparatie intre doua masini nu poate fi decat partizana, subiectiva.

In primul rand se compara o masina sh cu o m asina noua. De ce oare nu comparam BMW x3 second cu un duster second? Atunci cand compari un sh cu o masina noua, in garantie, vorbim de grile diferite. Putem analiza cat conteaza pentru cineva confortul a cel putin 3 ani de garantie, cat conteaza pentru cineva ca masina pe care o conduce se va forma dupa propriul sau stil, cat conteaza ca stim exact fiecare problema pe care a avut-o inca de la inceput.

La masinile sh conteaza de fapt renumele producatorului care, unii stiu prea bine, nu este intotdeauna acoperit de realitate.

Pe de alta parte, in alegerea unei masini, stiu din proprie experienta, ceea ce trebuie analizat este nevoia viitorului proprietar: o masina perfecta tehnic ce va bucura pe cineva poate sa nu multumeasca pe altcineva.

Sunt proprietarul unul AUDI, cumparat de nou, cu doar 50000 de km la bord. Masina este o bijuterie tehnica. Am incercat zilele trecute un duster benzinar 4x4 laureate. Amtras urmatoarele concluzii:

- din toate punctele de vedere (tehnice) Audi este mult peste duster. Motorul mult mult mai puternic (170 CP), reactiile mai prompte, directia mai usoara si mai sigura, tinuta de drum excelenta, franele extrem de bune.

- Dacia duster este mult mai buna la tot ce inseamna placerea de a conduce, locurile in care poti ajunge cu ea (am fost intr-o frumoasa excursie de toamna, prin paduri etc, off usurel fara exagerari).

- spatiul interior este mai mare la duster si chiar daca scaunele sunt mai incomode decat la AUDI ne-am simtit foarte bine la interior. Geanurile sunt mari cu vizibilitate bune: am putut sa ne bucuram de poisaje minunate.

- cu dacia duster am ajuns in locuri care pana acum ne-au fost "interzise" si am constatat ca multe lucruri frumoase pot fi vazute la doar cateva sute de metri de sosea.

- alte lucruri care m-au bucurat enorm conducand dacia duster si pe care acum le-am uitat :sorcerer:

- dacia duster se poate folosi cu mai multa lejeritate, parca nu te doare asa de tare ca o crenguta freaca o portiera sau ca un copil cu pantofii plini de noroi se urca in masina sau ca trebuie sa tarnsporti o echipa de muncitori cu sculele de rigoare.

Dupa experienta de saptamana asta pot spune ca la masinile "cu pretentii" gasim o tehnica de exceptie si mulot orgoliu, dar la dacia duster regasim frumusetea calatoriei, regasim dorinta de aventura si placerea simpla a plimbarilor in familie sau in grupul de prieteni.

Si ma intreb: chiar avem nevoie de orgoliul de a avea cea mai cea masina din fata blocului, sau cea mai puternica, sau chiar avem nevoie sa ne plimbam familia cu 140 km/h, sa stea cu sufletul la gura la fiecare depasire, chiar trebuie sa ne inchidem in masini insonorizate sa dam muzica la maxim si sa nu vedem nimic in jur decat inca o masina care trebuie depasita? Raspunsul meu este ca nimic din acestea nu conteaza.

Saptamana asta m-am indragostit de Dacia Duster si cel mai probabil imi voi cumpara una. Motorul pe benzina este lenes (asta in comparatie cu ce conduc de obicei) dar functioneaza perfect si silentios. Mi-a luat o zi sa ma obisnuiesc, apoi mi s-a parut perfect pentru mine.

Daca revenim la comparatie BMW X3 vs Dacia Duster, eu as "vota" pentru DUSTER.

O seara buna tuturor

Link spre post

Asa e, n-o fi Dusteru' cea mai tare din parcare sau de pe (auto)strada, dar ajungi si cu el acolo unde ajunge si X3-ul (chiar si unde nu ajunge :sorcerer: ),.

Bani de s.h. aveam, dar l-am ales pe Prafuila.

E al meu si pentru mine e cel mai tare din parcare.

Chiar daca (parcarea) e goala! :)

Link spre post

daca ar fi un concurs pentru eseuri auto, premilu I este cu siguranță pentru acest forum ,

si eu sunt îndrăgostit de această mașină, firește cu analizele realiste de rigoare.

repet, pentru mine un motiv serios pentru alegerea acestei masini este faptul ca cei din germania o cumpără,

și ca un făcut, am văzut dusterul lansat în germania mai întâi și apoi în românia, deci este o mașina credibilă.

Link spre post

Cu toate ca multi prieteni m-au 'sfatuit' sa-mi iau o super masina la sh, eu am optat pentru un Duster nou-nout si nu regret. Daca va trece proba timpului la fel ca fostul meu Logan (un 1.6 MPI echiparea Ambition, excelenta masina) atunci voi putea spune ca este o masina exceptionala.

Deocamdata sunt foarte mandru de ea, imi ofera tot ceea ce am nevoie. Evident ca mi-ar fi placut ca cei de la Dacia sa dezvolte si un pachet de optionale mai consistent, dar cine stie, poate se vor decide sa faca si acest pas.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...