Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie sa alegi dintre un cal si un catar. Calul - fuge dar nu stii cat daca nu-l cauti la dinti bine Catarul - duce dar ince precum fratii lui mai mici (loganul, ca fie mai clar)   Daca tii la c

cred ca nici o camparatie intre doua masini nu poate fi decat partizana, subiectiva.   In primul rand se compara o masina sh cu o m asina noua. De ce oare nu comparam BMW x3 second cu un duster sec

sincer si eu am ales tot intre aceste 2 masini.... si eu ma gandeam la duster nou vs. x3 vechi....totusi luand unele lucruri in considerare am ales duterul, si sincer nu ma plang. Imi chiar place.  

sincer si eu am ales tot intre aceste 2 masini.... si eu ma gandeam la duster nou vs. x3 vechi....totusi luand unele lucruri in considerare am ales duterul, si sincer nu ma plang. Imi chiar place.

Faza cu x3-ul este ca, intradevar, e mai puternic, e nemtesc, fuge mai bine, dar fiind o masina veche, nu stii ce proprietar a avut, asa ca poate pare ok, si sa nu fie asa. Stiu lume care a luat mare teapa cu masini care parea sa fie ok si au schimbat in prima luna la piese de s-au saturat.

Alta problema sunt costurile de intretinere, mult mai ridicate pentru BMW. Consumul mai ridicat.

Al treilea argument ar fi faptul ca traim in romania, unde sunt tot felul de tarani care mai au obiceiul de a zgaria masini, din lipsa de ocupatie, si credema ca o zgarietura pa duster este mult mai "ieftina" ca una pe X3...

si nici la off road nu stiu cum se comporta, adica probabil cu un x3 nu af fi avut atata tupeu sa intru pe unde am intrat cu dusterul:)

daca era vorba intradevar de un X3 nou, care sa stiu ca numai eu l-am condus si un Duster, normal ca as fi preferat BMW-ul, dar asa, mai bine zic ca e un Duster nou, decat un BMW de 6-7-8 ani:) Parerea mea!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa alegi dintre un cal si un catar.

Calul - fuge dar nu stii cat daca nu-l cauti la dinti bine

Catarul - duce dar ince precum fratii lui mai mici (loganul, ca fie mai clar)

Daca tii la confort si ochii lumii trebuie sa-ti iei BW, daca nu iti iei un Duster si ii lasi pe ceilalti sa comenteze (nu cred ca vreun posesor de Duster ca mine nu au avut parte de: "cu banii astia iti luai..X , Y sau W.... la mana a doua.)

Link spre post

La pretul de intretinere al unui x3 nu cred ca l-as baga pe forestiere si prin namoale, nu zic nici ca dusterul este prea ieftin la piese dar nu se ridica la nivelul x3-ului. Am o cunostina care are un x5 nou, negru metalizat, 4x4, piele, etc, dar nu cred ca o sa vada vreodata forestiere. E mult prea scump sa dai cu el in gropi. Era un articol pe undeva, devizul la o iesire in offroad light la un tuareg s-a ridicat la 50 mil, un senzor de ABS dus si inca nu mai stiu ce, dar ceva "subtire".

Cat despre "Oricum motorul de 1.6 de pe Duster l-am probat la test drive si consider ca este prea lenes si lipsit de vlaga." asa este, dar culmea e ca merge foarte bine, eu inca nu am ajuns la momentul la care sa zic ca am depasit capacitatea motorului si nu mai poate.( Dar nu e timpul trecut).

Link spre post

e de preferat ca o masina sa fie noua daca tot dai niste bani destul de multi.

chiar daca are 70.000 km nu ai de unde sa sti daca are km dati inainte sau nu. mai conteaza si daca si-a batut joc de ea sau nu .. dar mai rar gasesti o masina second sa fie in stare buna din toate punctele de vedere.

nu ma indoiesc de bmw deloc, insa este o masina folosita si asta spune tot. sincer si eu m-am gandit la una second preluare de leasing si puteam sa iau ceva mult peste duster.. numa ca nu era noua si am renuntat la ideea asta.

in cazul in care iei o masina second si mai ales x3, cred ca trebuie sa mai ai vreo 5000 euro rezerve in caz ca iti mai pica cate una alta.

un sfat prietenesc, mergi pe ce e nou si nu vei avea regrete.

Link spre post

Legat de BMW stiu ce inseamna intretinerea acestuia, fiindca am cumparat unul in 2005 si nicio clipa nu mi-a parut rau pentru achizitia facuta. Nu pot sa concep sa dau 16k de euro pe o masina care sa fie de fapt un Logan 4x4. Nu de alta dar am si un Logan care il conduce nevasta-mea. :ahappy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...