Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu unul nu imi convine sa platesc 100 mil/an intretinerea unei masini, asa cum am zis si in alte posturi am alte prioritati, din aceasta cauza am dat cei 16k (15k real) pe duster, care il consider exact cum ai spus un logan 4x4 ceva mai finisat. In plus de asta NU cred ca la ora actuala mai gasesti acea fiabilitate a masinilor din 2005. Daca unii castiga usor acesti bani, eu muncesc la greu pentru ei si nu imi convine sa ii arunc pe fereastra pentru ca handicapatii de proiectanti germani nu sunt in stare sa faca niste injectoare ca lumea (e doar un exemplu) si experimenteaza diverse rahaturi pe banii mei (si al multor alti posesori de asa zise limuzine sh made in germany). Si da, prefer sa dau 16k pe un logan decat sa conduc un passsat la care se opreste motorul in plina depasire la 160km la ora . Asa ca inca o data atentie la ce cumparati.

O nedumerire care pentru mine e un semn mare de intrebare, de ce nemtii isi vand "simandicoasele" masini dupa ce ies din garantie ??

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie sa alegi dintre un cal si un catar. Calul - fuge dar nu stii cat daca nu-l cauti la dinti bine Catarul - duce dar ince precum fratii lui mai mici (loganul, ca fie mai clar)   Daca tii la c

cred ca nici o camparatie intre doua masini nu poate fi decat partizana, subiectiva.   In primul rand se compara o masina sh cu o m asina noua. De ce oare nu comparam BMW x3 second cu un duster sec

sincer si eu am ales tot intre aceste 2 masini.... si eu ma gandeam la duster nou vs. x3 vechi....totusi luand unele lucruri in considerare am ales duterul, si sincer nu ma plang. Imi chiar place.  

Legat de BMW stiu ce inseamna intretinerea acestuia, fiindca am cumparat unul in 2005 si nicio clipa nu mi-a parut rau pentru achizitia facuta. Nu pot sa concep sa dau 16k de euro pe o masina care sa fie de fapt un Logan 4x4. Nu de alta dar am si un Logan care il conduce nevasta-mea. :ahappy:

pai nu cumpara frate! de ce vrei sa-ti faci viata grea :hmm:

chiar daca vor aduce si la noi duster 2.0 sau 3.0 sau x.o tot nu-ti vei cumpara duster 8-)

asa ca sa discutam discutii merge si o asemenea abordare :yawn:

Link spre post

Daca vrei un X3... Success (-uri) maxime. Dar nu care cumva sa ai pretentia macar la peste sa mergi cu ea. Caci la 16k la SH tot aceeasi garda o are si... nu prea intri cu ea nici macar pe unde intrii cu Loganu 4x2. :ahappy:

Buna investitia intr-un X3 SH!!! Neamtu' o da pe aia celor care stiu ce-i aia o masina "adevarata" (adicatelea Romanilor) si el isi cumpara un logan 4x4 zis si Prafos. OARE de ce-o fi neamtul atat de habarnist in ale masinilor?!? :yawn:

Link spre post

Daca nu vor scoate sau importa si in Romania Dusterul cu motorul de 2.0L cred ca ma voi orienta spre o masina similara cu cea de mai jos:

http://www.autovit.r...-C24865973.html

As fi vrut masina noua asa ca mai astept. Oricum motorul de 1.6 de pe Duster l-am probat la test drive si consider ca este prea lenes si lipsit de vlaga.

Raportul CP/kg nu e mult mai bun la X3 ala. Poate trage ceva mai bine la viteze mai mari de 100 km/h si cred ca merge cu 200km/h. La Duster maximul e 160-170 km/h deoarece nu mai duce motorul :yawn: desi masina e stabila si cred ca ar face fata la viteze peste 200km/h. (cum si eu as fi vrut un motor mai puternic, dar na, e bun si asa pe post de limitator de viteza 8-) )

Daca vrei comfort, cumpara BMW ca in Duster e zgomot foarte mare la viteza si duce lipsa de dotari. Insa la mers pe teren accidentat din ce am vazut BMW X3 e una din cele mai proaste alegeri! Eu vad la X3 un singur avantaj fata de un BMW 3: merge pe zapada! In rest numai dezavantaje. :ahappy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...