Sari la conținut

Postări Recomandate

Am comandat si eu masa antisirenaj si mi-au montat-o aseara. Se potriveste perfect, chiar daca nu a fost prevazuta la montare din fabrica. Scutul are un decupaj unde intra. Nu exista posibilitatea sa agati cu ea.

Investitia totala 130 de lei (masa antisirenaj, surub, manopera), dar am folosit niste vouchere de la ITP si alte verificari si a fost gratis :)

La prima impresie s-au mai diminuat din vibratiile motorului. Ramane sa testez si suieratul sa vad daca s-a accentuat (cum spun unii dusteristi pe alte forumuri).post-852-0-82535700-1363956977_thumb.jpgpost-852-0-61850700-1363956987_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

intreb si eu.... de fapt ce e chestia aia mai exact?

o bucata de metal sub forma de disc in valoare de 130 RON?

ma iertati dar chiar nu pricep ce e....

Raspunsul de la Vocea Clientului (copy/paste de pe alt forum ):

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra va informa ca piesa mentionata de dumneavoastra este o masa antisirenaj montata doar pe vehiculele cu cutii de viteze TL8 si TL4 in 6 trepte pe toate tipurile de motorizari. Piesa se poate monta pe toate vehiculele din gama Dacia Duster echipate cu cutiile de viteze mentionate mai sus, sigura restrictie este ca pentru a monta aceasta piesa este necesar schimbarea surubului de la bieleta antirasturnare, anume este nevoie de un surub mai lung cu saiba lata.

Link spre post

Salutari,

Stiu ca nu prea este locul aici, dar caut si eu suportul pe care vine montata electrovana ( suportul de pe vasul de expansiune ..la modelele noi nu se mai monteaza pe caroserie). Aveti un cod al acestui reper? este stantat vreun cod pe acest suport?

Electrovana este cea incercuita in imaginea atasata..

Multumesc.

post-807-0-66761700-1364074834_thumb.jpg

Link spre post
  • 10 months later...
  • 2 years later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...