Sari la conținut

Postări Recomandate

Atât timp cât ea s-a restituit în baza unei hotărâri definitive, în locul adeverinței de plată a taxei aș servi o copie după hotărârea judecătorească. Din păcate, atunci când se îngroașă rândurile celor care cer restituirea și o obțin, statul nu renunță ci o supune unei operațiuni de rebranding.

Și nici forma actuală nu mai are multe zile…dacă este să ne luăm după avocați.

Editat de Squirrel
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da corect, greșeala mea.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Va salut domnilor! Va urmaresc de ceva vreme si acest forum a avut o mare contributie in achizitionarea noului meu Duster. L-am inmatriculat ieri si pot sa va spun cat a costat: Duster Laureat 1.5

Dr_dumi, exact prin asta am trecut si eu in iunie, la sectorul 2. Aveam copie de pe carte trimisa de fabrica, nu mi-au acceptat dosarul la anaf fara original; a durat 3 zile calculul, in ziua 3 (joi)

Posted Images

Cine nu vrea sa se plimbe poate sa apeleze foarte simplu la baieti care doar cu asta se ocupa...eu doar ce am imatriculat o dacie in bucuresti cumparat de la dealer si am platit 150 ron in plus fata de cat costa toate actele pentru imatriculare daca ma plimbam eu,nu am facut decat sa merg pana la notar ca sa fac imputernicirea si actele au venit acasa in mai putin de o saptamana.

Nu mai zic ca cine se ocupa de asa ceva stie ce face si nu va merge de doua ori in acelas loc :fear:

Link spre post
  • 2 months later...

stie cineva care sunt pasii concreti pt inmatriculare auto nou?am cautat mai sus si nu sunt. ms

La final, cand te duci la Pipera la politie, trebuie sa ai urmatoarele acte:

1. Act vanzare cumparare (Si factura daca e noua)

2. Fisa fiscala + cartonasul acela de la taxe si impozite de la vechiul proprietar (Dovada ca e inscrisa la tine pe rol)

3. Dovada de la ANAF ca ai platita (sau nu, dupa caz) taxa de mediu + Eventuala Chitanta

4. Certificat de Autentificare de la RAR

5. RCA Valabil "in vederea inmatricularii"

6. Taxa de talon, taxa de inmatriculare - Platite la CEC

Link spre post

Din ce imi iaduc aminte pasii sunt urmatorii (daca nu vrei sa apelezi la firme specializate):

- dupa ce iti elibereaza dealerul toate actele (factura, cartea masinii etc) te prezinti la RAR pentru autentificarea cartii ( dureaza cam 5 minute)

- te prezinti la administratia financiara sa iti ia masina in evidenta ( dureaza intre 1-3 ore) - aici mai trebuie sa completezi cateva formulare care le gasesti de obicei la xeroxul din zona.

- te prezinti la anaf sa iti faca calculul la taxa de poluare

- dupa ce iti fac cei de la anaf calculul taxei de inmatriculare ( aici dureaza cateva zile) platesti la ghiseul lor sa platesti taxa.

- Intre timp la o filiera cec te duci si platesti taxa de talon si de inmatriculare

Dupa ce ai facut toti pasii de mai sus te duci la politite in pipera cu actele care le-a mentionat mai sus colegul huskyuk

Link spre post

Eu cam in proportie de 80% la masinile ce le-am avut pana acum (si dupa cum vezi in semnatura au fost cateva) am apelat la firma asta:

http://www.inmatriculari-radieri.ro/

Foarte de treaba, se ocupa de toate formalitatile la pret f bun si basca iti lasa si masina la dispozitie de ex atunci cand iti iau masina sa mearga la RAR.

Nu le fac reclama, doar ca eu am fost foarte multumit de serviciile lor si pe viitor tot la ei voi apela.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...