Sari la conținut

kit xenon+folie

Postări Recomandate

Salut,

as vrea sa montez si eu un kit xenon si folie pentru duster si am nevoie de niste sfaturi va rog...

o sa am probleme cu garantia?....masina este inca in garantie...

imi poate recomanda cineva un service unde pot achizitiona si monta un kit xenon si folie?

multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Probleme cu garantia sigur vei avea; pe scurt, vei pierde garantia la partea electrica. Cu riscul de a-i supara pe unii trebuie sa-ti spun ca montarea de xenoane aftermarket este ilegala. Cerintele europene in domeniu spun ca pentru echiparea cu xenon - in afara farurilor cu o geometrie a oglinzilor corespunzatoare - masina trebuie sa aiba sistem de spalare a farurilor si sistem de auto-leveling.

Eu consider ca sistemul de iluminare stock este foarte bun.

Daca esti totusi dispus sa risti amenzi, pierderea garantiei, respingere la ITP etc., iti recomand solutia aftermarket a proiectoarelor cu lupa care se inglobeaza in farurile originale. Userul Dsign a implementat asa ceva pe Loganul sau. Cat despre culoare iti recomand o culoare apropiata de a halogenului (intre 4300 si 5000 K); mai mult decat atat este deja o lumina albastruie inutila soferului si obositoare pentru restul participantilor la trafic. Cat despre folie exista service-uri care aplica folii autorizate RAR.

Link spre post

Nu pierzi nicio garantie la nimic. Kiturile sunt bolt-on, adica nu tai , nu pilesti si nu adaptezi, ce vand eu, cel putin.

Daca vrei detalii da-mi un mesaj in privat si discutam.

PS - eu am montat folia omologata intr-un service autorizat cu 230 de lei, pentru o idee de pret (4 geamuri+luneta, deci ce e legal, doar spatele).

LE - sunt zeci de masini cu xenon din fabrica fara oglinda sau instalatie de spalare a farului. Ca sa fii 100% legal ai nevoie de un bec gandit pentru far fara lupa, respectiv becuri "R", h7® pentru duster faza scurta.

Link spre post

100% legal inseamna sa ai omologare RAR. Exista asa ceva? Nici macar Dacia nu a putut sa-mi confirme ca minunatul kit de lumini de zi (DRL) prezentat pe pagina lor la sectiunea Accesorii pentru Duster are omologare RAR.

Link spre post
  • 2 years later...

Ti-a dat fetele de usi jos sau a pus direct pe geamuri? Am fost cu alte masini la Darius acolo, avantajul ar fi ca e aproape de casa. Dezavantajele sunt ca, au preturile destul de mari fata de alte service uri cu aceleasi prestatii si e cu programare. De cele mai multe ori cand mergi acolo nu are timp nici macar sa vorbesca cu tine.

Cred ca mai repede ar fi la Darius ala din Autovit daca e sa mergi la ei...

Link spre post

@dr_dumi eu am montat anul trecut la cei de [/u] .4tuning.ro/531-firme-folii-auto/143833-auto-fashion-montaj-folie-auto-polish-auto.html"]aici si am fost foarte multumit de lucrare. Nu s-a demontat nimic de pe masina.

Editat de ToranagaSama
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...