Sari la conținut

Postări Recomandate

Dețin un Dacia Duster an 2016, 1.5 dci, 110 cp cumpărat anul acesta de la Țiriac Auto și după nici mai mult nici mai puțin de 50km mi sa aprins în bord martorul pentru presiune pneuri și totodată și martorul "multifuncțional". La momentul achiziției aceasta avea 175 000 km, am schimbat filtre, ulei, antigel, lichid de frână, discuri și plăcute. Credeți că ar putea fi vorba despre filtrul de particule sau posibil un senzori de presiune bușit? Mulțumesc și îmi cer scuze dacă nu am postat unde trebuie. 

IMG-20210402-WA0028.jpg

IMG-20210330-WA0030.jpg

IMG-20210330-WA0029.jpg

IMG-20210330-WA0017.jpeg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, i-a fost resetat intervalul de revizie.

Imi este puțin frica de filtrul de particule întru-cât am găsit mai multe "nereguli" dacă pot spune asa:

- turbina face un pic zgomot (parca ar lua puțin aer) nu sunt mecanic dar mai aud și eu unele lucruri însă nu ar fi o problema ca se va schimba atunci când va fi cazul

- m am dus și eu ca omul sa i fac geometria și mi sa zis ca roată fata dreapta avea umflat 3 atmosfere iar restul roților erau la 2.1 atmosfere- de unde rezulta ca a fost făcută astfel încât sa nu tragă dreapta mașina puternica- în fine s a rezolvat și asta

Ulei ul în ea era sub orice critica am verificat dacă sunt bugati de span în el însă nu am identificat. 

După toate astea sincer îmi este frica sa nu se fi dus filtrul de particule deoarece mașina a fost "hamalita" serios dacă pot spune asa.... 

Editat de t0rquemada
Nu mai cita ultimul post (pct.11 Regulament)
Link spre post

Conform semnăturii ai 4x4 deci ar trebui să ai senzori de presiune, iar martorii menționați duc către un senzor defect/lipsă.

Suierat pe accelerare+alte defecțiuni electrice + lipsă putere = furtun spart senzor presiune diferențială filtru de particule.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...