Sari la conținut

Componente tractiune integrala Duster

Postări Recomandate

• 1 year later...

Foarte bun articolul.

1. Acum explic de ce la patinajul rotilor din fata in modul AUTO pe ghiata, la apasarea mai brusca a acceleratiei ( reflex de la tractiunea pe fata ) am avut impresia ca tractiunea spate s-a cuplat brusc si ' a impins inainte '.

2. Transmisia spre spate pina la 6 ( unitate de cuplare cu comandă electromagnetică ) este in miscare tot timpul ( si ) de aici consum suplimentar la modelul 4 x 4

' O parte a componentelor sistemului de tracțiune (PTU, arbore longitudinal, EMCD) sunt furnizate de GKN.'

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

interesant ar fi sa putem monta, la bord, un dispozitiv electronic, leduri sau o schema pe un ecran tip led, care sa prezinte in timp real, modul in care functioneaza tractiunea, cred ca in felul acesta ar exista o mai buna `colaborare` intre sofer si masina, :yes: ;

macar un led sau doua, care sa se aprinda in clipa in care intra in actiune tractiunea fata/spate; cineva cu electronica cred ca s-ar pricepe, ca oricum sunt la moda ledurile.

doua fire trase din punctul A in punctul B, mare chestie,

astept raspunsul, :yes:

poate niste fire de la conectorul OBD-2,

sau facem un dispozitiv mic, cu touchscreen si wireless, gen tableta, care, conectat la OBD-2, sa ne arate in timp real tot,

temperaturi, presiuni, cuplaje,cruize control, erori, si multe altele;

eventual sa putem seta, in timp ce mergem cu mașinuța, mai multe moduri de functionare ale motorului: sportiv, economic....., așa cum schimbam tractiunea, in timpul mersului, dar de data asta sa o facem pe touchscreen,

ar fi super, zic si eu :getlost:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...