Sari la conținut

OTS- probleme arhitectura conducta frana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Dacia a dat un comunicat prin care sisteaza momentan chemarea in service pentru ots

Este adevarat.

Astazi am sunat sa ma programez la Autocobalcescu si mi-au spus ca momentan este sistata operatiunea in cauza. Nu stiu motivele si nici cand sau daca se va relua chemarea in service.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oficial este doar suspendat OTS-ul.Se va relua indata ce sunt lamuriti(Dacia) de niste alte aspecte...Este posibil de o rechemare pentru cei ce l-au facut deja.De aceea cred ca l-au suspendat, pt a nu rechema prea multi pe aceeasi tema. :)

Link spre post

"Buna ziua,

In urma cu cateva zile am solicitat efectuarea operatiunii de repozitionare a conductelor de frana conform rechemarii in service. In cursul zilei de luni (20 februarie), am fost contactat de catre personalul .... sa ma informeze ca Automobile Dacia a decis sistarea acestei rechemari.

Va rog sa ma informati in ce masura pot avea incredere ca masina cumparata de mine, Dacia Duster 4x4, nu va ramane fara frana la un moment dat punandu-mi viata in pericol."

R: "Buna ziua

Stimate domnule ...,

Referitor la mesajul dumneavoastra, avem rugamintea sa ne comunicati codul vin al automobilului despre care amintiti, la ce rechemare faceti referire si de la cine ati primit instintarea de rechemare in unitatea service.

Cu cele mai bune ganduri,

Analist Servicii Client Vocea Clientului DACIA"

"Buna ziua,

Ma refer la rechemarea pentru repozitionarea conductelor de frana spate despre care am aflat de pe internet si care mi-a fost confirmata de catre personalul ....... la care am fost pentru a verifica/confirma informatia.

VIN: .....

O zi placuta."

R: "Stimate domnule ....,

Serviciul tehnic DACIA va comunica ca puteti utiliza automobilul cu cod vin ....... in siguranta, in conditii normale de utilizare.

Multumim pentru intelegere !

Vocea Clientului"

Amin!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...