Sari la conținut

OTS- probleme arhitectura conducta frana

Postări Recomandate

Pai ca fiti siguri (de rugaminti) va luati un copilot si-l puneti central pe bancheta din spate si cu ambele maini fixate cu priza sigura pe maneta fr de urgenta.La prima problema recomandam copilotului a se trage cu putere cu ambele maini. :) Hai ca nu-i problema.Aceste conducte sunt expuse in off la o crenga mai serioasa ce se poate insinua spre zona rotii si asta doar daca formeaza o parghie pe bratele de suspensie.Altfel stati linistiti nu-i problem... :-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Azi am ridicat o scrisorica de la posta prin care Dacia ma invita sa-mi schimb tevile de frana. Tot azi ma prezint la service pentru chestiune si-i pun sa se uite si la tamburi pentru ca de 2 ori mi s-a intamplat sa ramana o roata blocata dupa ce am spalat masina si am lasat-o cu frana de mana trasa.

Link spre post
Hai ca nu-i problema.Aceste conducte sunt expuse in off la o crenga mai serioasa ce se poate insinua spre zona rotii si asta doar daca formeaza o parghie pe bratele de suspensie.Altfel stati linistiti nu-i problem...

Greșit sau măcar incomplet. Spre exemplu conducta mea s-a rupt pe asfalt curat, la o denivelare medie, din cauza depunerii de gheata pe brat.

Link spre post
Azi am ridicat o scrisorica de la posta prin care Dacia ma invita sa-mi schimb tevile de frana.

E OTS-ul la prima strigare sau la a doua? Din ce ţin minte eu, te-au trecut pe a doua…

Chiar sunt curios dacă s-a schimbat modificarea.

Link spre post

Bine-bine, nici eu nu am primit scrisorică, dar m-au contactat telefonic cei de la service-ul/dealer-ul local.

Făcut schimbarea, acu' se făcură mai toate roşii pe la puntea trenul de rulare spate. Unele de la cupru, altele de la rugină.

Link spre post

Subversivule, n-ai punte pe spate, ai brate independente. :)

Cand am citit pe aici de rechemare, am dat o fuga la service si mi-au deschis o comanda/nota de service/cum naiba ii spui ei pentru remediere, deci aveau informatia ca trebe facuta. La ceva timp m-au sunat sa-mi spuna ca Dacia a oprit interventia. Acum mi-a trimis Dacia scrisoarea de dragoste (deh, formulare d-aia cu "ne preocupa bla-bla").

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...