Sari la conținut

Duster Comfort TCe 100 GPL 2020

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor! Am ezitat ceva pana sa deschid acest topic, dar dupa ce am "lins" forumul acesta cat si cateva info din grupurile de pe FaceBook, m-am decis sa nu "poluez" topicurile altora cu

Orice vanzator vrea ca lumea sa ii cumpere mai des produsul si accesoriile aferente. De ce ti-ar zice o masura preventiva de intretinere ? Sa-si fure singur painea de la gura ? Cine crede ca produsele

Sa traiesti si sa l stapanesi sanatos! nu inteleg ceva - la mine regimul de austrada este diferit total de cel de DN. pe DN-uri am  intre 4.7 si 5.2 l ( bezina, 150 Cp, 4x4). Pe autostrada d

Posted Images

Dusterul poate fi echipat ( daca nu vine deja ) cu limitator de viteza; activarea/dezactivarea se face din buton, setand un prag. Poti face de asemenea activarea pilotului automat, daca te apuci de asta.

Totusi, fiind varianta Comfort, nu ai buton pentru limitatorul de viteza, sub frana de mana ?

Insa, MARE GRIJA ! Niciodata nu stii cand ai nevoie sa o pisti putin, sa scapi dintr-o situatie limita, chiar si la 50 km/h, in oras. In afara orasului, nu mai zic de soferii cretini care accelereaza cand depasesti.

Ideea este sa fii responsabil ca sofer. Atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toate modelele Duster ph 3 (II) au limitator de viteza, indiferent de nivelul de echipare, motorizare, etc.

Odata setata o anumita limita de viteza ea poate fi cu usurinta depasita daca se apasa pedala de acceleratie la maxim (se dezactiveaza automat valoarea fixata).

Link spre post
Acum 40 minute, PufarinaUcigasa a spus:

Totusi, fiind varianta Comfort, nu ai buton pentru limitatorul de viteza, sub frana de mână? 

Ba da, ambele butoane se regăsesc "fix" acolo, la îndemână! 😜

Acum 17 minute, abc a spus:

... limita de viteza poate fi cu usurinta depasita daca se apasa pedala de acceleratie la maxim (se dezactiveaza automat valoarea fixata).

Da, in manual scrie: "se apasă energic"... În traducere liberă, este ca și cum ai vrea să faci un kick-down. 

Azi am băgat vreo 50km urban... Senzația de cutie care "agață" persistă... Aș fi curios să văd/simt/aud un model similar prin București - poate sunt eu prea pretențios... 

În altă ordine de idei, abia azi am intrat în posesia mânerului de susținere în viraj (sau cum s-o numi el) - pentru a-l monta pe partea șoferului. @jelly mi-a niște sfaturi de montaj, dar parcă simt nevoia și de niște poze din timpul operațiunii. Nici măcar nu știu dacă trebuie desfăcut plafonul pentru introducerea vreunui sistem de fixare sau există deja iar eu doar trebuie să "nimeresc" gaura cu șurubul de prindere...

Link spre post

sper sa nu se considere lauda..dar ( cel putin pana acum, Doamne ajuta si mai departe), cutia/timoneria sunt mega smooth. ( 1.33 4x4).

n-a aagatat niciodata..sigur e din cutine la tine? ( stiu ca era o mica problema cu covorasele "after market " care intrau sub pedalier.

just my 2 cents.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...