Sari la conținut

PLACUTE DE FRANA

Postări Recomandate

80 000 km cu un set de placute :o

Da George...celor de la service nu le vin sa creada nici acum. Au verificat in baza lor de date, au vazut ca nu am schimbat placutele la nici o revizie, dar au continuat cu neincredera si au zis ca am schimbat.....pe cont propriu.

Partea buna e ca mi-au zis ca mai pot circula.

La Logan-ul pe care l-am avut le-am schimbat la 65.000 si inca mai mergeau.

Cu alte cuvinte, cu ce vine masina e ok.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca si la 150 de lei sunt scumpe placutele de origine... Atunci ma las de vandut piese de duster.  

Nu am afirmat "de origine"! Pentru mine, un set bun de placute de frane, nu este neaparat cel de origine! Cum au mai spus si altii, exista multe companii care fac piese de calitate! Si... chiar daca

Intrebarea este care-i siguranta cu alea ieftine ca... numarul de seturi schimbate, nu conteaza!

Posted Images

Asa este... tine de cum si pe unde circuli.

Eu am schimbat primul set la 45.000 ai mai mergeau lejer inca 15.000, Asta pt ca am circulat mult doar pe autostrada.

Cu al doilea set acum am 43.000 si... din cate am analizat (la ultima desfacere a rotilor) mai merg dar nu stiu daca 15.000 (de data asta am mers mult mai mult si prin oras)

Asadar, eu sunt de parere ca placutele de origine sunt de calitate si dupa ce le schimbi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...