Sari la conținut

Un nou membru pe GPL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, De ieri avem un nou membru: Comfort 1,0 TCe 100CP cu keyless, pachet Parking si alarma  

La 4x2 cu GPL nu ai roata de rezerva,

Posted Images

Daca vrei sa le folosesti pentru iarna, iti recomand sa iei ceva de aliaj. Cu solutiile si sarea ce se arunca pe drum, in maxim 2 ani sunt deja ruginite. O spun din experienta proprie. Cauta pe olx sau pe grupurile de facebook ca se vand la greu jante din aliaj pentru Duster. O zi faina!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din contra am auzit ca iarna sunt recomandate jantele din tabla pentru ca cele din aliaj rezista mai putin la solutiile aruncate pe drum.

O solutie pentru toate anotimpurile sunt jantele clasice din tabla (care se monteaza pe nivelul de echipare Essential) si pe care poti sa montezi capace. 

Link spre post

Ai dreptate.

(Tot din auzite am aflat ca jantele din aliaj de origine sunt mult mai rezistente decat cele after market, mai ales atunci cand pe langa un design anume se cauta si pretul minim.)

Alt dezavantaj al jantelor din aliaj il reprezinta faptul ca se zgarie de bordura.

Spre exemplu: eu parchez frecvent pe o strada ingusta si intotdeauna lipesc jantele de bordura. Evident capacele din plastic de la jantele din tabla se zgarie dar le schimb la 2 -3 ani.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...