Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

Bun aşa. Notat în agendă 15-17 iunie …

@squirrel: tu tot notezi, notezi, de vreo 2 editii incoace dar ramai doar cu notatu'! :-)

asteptam Moldova cu reprezentanti mai numerosi!

deceneu v-a reprezentat cu succes pana acum insa cred ca are nevoie de intariri pentru urmatoarea editie!

ma adresez aici si lui balcanic care ne-a "fentat" cu prezenta!

a confirmat participarea, noi i-am facut kitul participantului (diploma, card/ecuson, stegulet, materiale print, etc) si nici macar nu ne-a anuntat (p.m. sau e-mail sau telefon) ca nu mai vine!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

deceneu v-a reprezentat cu succes pana acum insa cred ca are nevoie de intariri pentru urmatoarea editie!

Felicitari deceneu, cred ca meritai si tu un premiu pentru curaj. Te-ai descurcat foarte bine pentru un incepator.

lasa ca a primit kitul de curatire auto! deceneu, lichidul acela de parbriz (care se aplica intr-un anumit fel-vezi instructiunile de pe flacon) e intr-adevar minune!

eu l-am folosit si nu stau picaturile de apa pe parbriz chiar la ploaie torentiala!!

Link spre post

lasa ca a primit kitul de curatire auto! deceneu, lichidul acela de parbriz (care se aplica intr-un anumit fel-vezi instructiunile de pe flacon) e intr-adevar minune!

eu l-am folosit si nu stau picaturile de apa pe parbriz chiar la ploaie torentiala!!

ce fel de kit dusty

Link spre post

In urma tăvălelii din zapada(cand am intrat cam tare intr-o curba la venire de la Bolboci si juma din praf nu se mai vedea din zapada- in spatele meu parca a fost Masiu sau Bodin care m-a ajutat sa ies cu brio după cateva lopeti date pe la roti) am crapat usurel suport interior proiector si carenaj-zona interioara pe partea stg-a.Așa că aveti grijă.Am facut ceva reparatii ad-hoc fara schimb de piese si-a iesit bine.In rest dupa verificari atente totul este OK. La voi? 8-)

Link spre post
In urma tăvălelii din zapada(cand am intrat cam tare intr-o curba la venire de la Bolboci si juma din praf nu se mai vedea din zapada- in spatele meu parca a fost Masiu sau Bodin care m-a ajutat sa ies cu brio după cateva lopeti date pe la roti) am crapat usurel suport interior proiector si carenaj-zona interioara pe partea stg-a.Așa că aveti grijă.Am facut ceva reparatii ad-hoc fara schimb de piese si-a iesit bine.In rest dupa verificari atente totul este OK. La voi? 8-)

la mine s-a aburit un pic inoxul de la bullbar da' l-am sters cu o laveta si acum straluceste din nou! 8-)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...