Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

Narcis o sa te rog sa specifici doar ,,costurile comune,, (fara sapca, tricou , stegulete etc )nu de alta dar am din toate cate 3 bucati si nu cred ca mai este cazul sa mai cumpar pt. ca oricum nu le port decat la iesirile noastre.

Si inca ceva 50 de lei pt. o alta persoana (ex. copilot sau alt pasager) ce inseamna acest cost ce include?

Sunt de acord cu plata unei taxe de participare in care sunt incluse anumite cheltuieli de organizare dar asa cum am specificat mai sus cele din paranteza cred ca ar trebui sa faci un pret pt fiecare in parte si cine vrea isi cumpara separat sau iti specifica odata cu datele personale marimea si nr. de buc. .

Multumesc

George GXRu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Se pare ca este un drum ceva de speriat spre Boloboci/Boboci sau cum io zice.Cica,s neste dale de beton chiar beton ;) . Am discutat cu cineva de s-a dus cu un Patrol si la o trecere peste segmente d*astea a strambat toate jantele(masina din fata i-a ridicat dala la trecere si a prins-o ridicata si s-a ales prafu) si avea 40km /h,Sa speram ca este zapezi pardon suntem si mai atenueaza pragurili :roll: .

Link spre post
Narcis o sa te rog sa specifici doar ,,costurile comune,, (fara sapca, tricou , stegulete etc )nu de alta dar am din toate cate 3 bucati si nu cred ca mai este cazul sa mai cumpar pt. ca oricum nu le port decat la iesirile noastre.

hai ma nu fi rau! ca stegulete mai incap pe geamuri sau daca nu le dam pe la astia prin piata dar din cele cu gaurica...si apoi este iarna poti lua cate trei/patru tricouri unul pe sub sau peste altul(cum preferati) :roll:

Link spre post

Si inca ceva 50 de lei pt. o alta persoana (ex. copilot sau alt pasager) ce inseamna acest cost ce include?

Sunt de acord cu plata unei taxe de participare in care sunt incluse anumite cheltuieli de organizare dar asa cum am specificat mai sus cele din paranteza cred ca ar trebui sa faci un pret pt fiecare in parte si cine vrea isi cumpara separat sau iti specifica odata cu datele personale marimea si nr. de buc. .

Multumesc

George GXRu

Cei 50 lei pentru insotitor (insotitori) sunt pentru kit: sapca si tricou Duster.

Daca acea persoana nu doreste acest kit atunci e ok sa nu achite acei bani.

In consecinta putem aplica aceasta regula si pentru "titularul" auto daca are kitul deja sau nu doreste acest kit.

Asadar taxa fara kit este de 50 lei/pers/auto pentru posesor/utilizator si zero pentru insotitor.

Cei care se vor inscrie ii rog sa ne comunice si daca doresc kitul sau nu si in consecinta vor plati taxa la jumatate sau deloc pentru insotitor.

Link spre post

Multumesc

George GXRu

apropo.... de unde ai cate 3 bucati ca s-a organizat pana acum doar o singura Intalnire Nationala la care ai primit un kit???!! Ai dorit sa-ti completezi garderoba si ai cumparat si de la colegi inca 2 kituri, de dragul de a purta cate 3 tricouri si 3 sepci la iesirile noastre? :roll:

Link spre post
Se pare ca este un drum ceva de speriat spre Boloboci/Boboci sau cum io zice.Cica,s neste dale de beton chiar beton ;) . Am discutat cu cineva de s-a dus cu un Patrol si la o trecere peste segmente d*astea a strambat toate jantele(masina din fata i-a ridicat dala la trecere si a prins-o ridicata si s-a ales prafu) si avea 40km /h,Sa speram ca este zapezi pardon suntem si mai atenueaza pragurili :roll: .

evident ca vom avea pregatit si Planul B in caz ca acel drum va ridica probleme! Avem unde sa "ne desfasuram fortele" si in asemenea situatie....

Link spre post

Cred ca acel cineva nici nu discuta de drumul spre Bolboci si nici de ultimul an.

Eu am fost acolo de doua ori anul acesta (odata in ara si odata in decembrie) si nu exista pe tot drumul pana la Bolboci nici macar un podet cu dale.

Mai intreaba-l odata (poate-si aduce aminte ceva mai bine)

Link spre post

Multumesc

George GXRu

apropo.... de unde ai cate 3 bucati ca s-a organizat pana acum doar o singura Intalnire Nationala la care ai primit un kit???!! Ai dorit sa-ti completezi garderoba si ai cumparat si de la colegi inca 2 kituri, de dragul de a purta cate 3 tricouri si 3 sepci la iesirile noastre? :roll:

Am doua tricouri albe (unul al meu si unu l-am cumparat pe cel al prietenului cu care am venit ;) )de la prima intalnire si unul negru cumparat de la echipa Dacia 4x4 deci am 3 la fel si cu restul.

George

GXRu

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...