Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

Vad ca votul inclina destul de mult spre Bolboci, lacul pe care era sa-l vizitez de foarte aproape pe 28 decembrie din cauza ca nu am apreciat bine unde era marginea drumului. :cry: Eu am fost primul care a votat pentru Bolboci. Cat despre data, in principiu e ok pentru mine dar, ca de obicei, nu pot confirma nimic de pe acum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Dupa cum se vede, pana la ora asta suntem doar 11 (dupa nr de voturi) si cred ca ar trebui sa stabilim si data exacta.

Dupa cele citite mai sus ar trebui sa stabilim si data exacta, ca sa putem planifica week-endurile din februarie. Eu de exemplu vreau sa-mi iau concediu la sfarsitul lui ianuarie sau inceputul lui februarie.

Si sa incepem si cu propuneri de cazare pentru a le face din timp, sa nu patim ca asta vara cu cazarea de la Voineasa (cei care au fost stiu.... :cry: )

Link spre post

In principiu data este cea precizata mai sus: 18-19 februarie 2012.

la chestionarul legat de luna de desfasurare al Intalnirii au votat 18 persoane. deci mai asteptam voturi si pentru locatie.

pana pe data de 15.01.2012 e ok sa lasam chestionarul deschis.

dupa aceasta data vom pregati detaliile de organizare si ne ocupam de rezervari din timp avand in vedere ca e sezon hibernal.

cine se va hotara dupa aceasta data va fi binevenit la locatia pe care cei care au votat au ales-o...

Link spre post
Sal,

inca nu am Duster dar daca ramane batut in cuie 18-19 feb

cer un test-drive pentru atunci si pot spune si eu prezent.

da. ramane batut in cuie 18-19 februarie. urmareste acest topic ca sa fii la curent cu pregatirile. te asteptam!

Link spre post
am citit tot ce se poate citi in acest forum ,

voi m-ati convins sa merg spre Duster,in cateva luni sper sa i-l am in curte.

insist la dealer sa am masina (Duster) in 18-19 feb,o sa am un raspuns pana in 15.ian.

eu cred ca masina te poate convinge sa o cumperi. probabil ca atunci cand vei face drive testul (cere neaparat model 4x4!) vei trage singur concluziile...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...