Sari la conținut

Garantie dacia

Postări Recomandate

Bună ziua,va rog luminati-ma intr-o problemă: am un duster 2018,cu Garantie si casco, recent mi-a fost împroșcată mașina cu pietriș,am făcut dosar de dauna,la groupama, urmând a fi schimbat parbrizul si bara fata. Menționez ca,constatatorul era la un anume service si mașina a rămas sa fie făcută acolo. Întrebarea e,se pierde garantia dacă piesele se schimba în alta parte decât reprezentanta Dacia? Dna de la service mi-a garantat ca nu, dnul de la Dacia a zis ca da, sa schimb obligatoriu la reprezentanta (nu știu de unde o fi aflat ca am făcut dosar de dauna). Eu pe cine sa cred?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca dna de la service ti-a garantat inseamna ca-i bine, ai deja doua garantii :) Imi place ca la noi toata lumea "garanteaza" din gura, in stanga si-n dreapta.

Problema garantiei este mereu interpretabila, nu se poate raspunde intotdeauna doar cu da sau nu, mai degraba cu depinde.. Se poate analiza daca o anume interventie externa (din afara retelei autorizate de catre constructor) ar putea avea legatura cu o defectiune reclamata in garantie. In cazul tau nu vad sa apara riscuri daca schimbi spoilerul si parbrizul in alta parte.

Editat de Stef13
Link spre post

Parbrizul are senzorul crepuscular in el, sfatul meu e sa il schimbi in reprezentanta. Pe "doamna de la service" n-o doare gura sa iti "garanteze" din gura mai ales cand interesul este al lor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...