Sari la conținut

Sistem de racire motor

Postări Recomandate

Am Duster PH2 ian.2016,1.5 dci,4x4.Nu are indicator de temperatura apa la bord.Daca ma poate ajuta cineva sa.mi spuna unde este amplasata pe motor sonda(senzor) de temp.si daca are acest motor K9K-G6.Vreau sa montez un ceas de temp la bord.Am incercat cu OBD2 dar nu merge tot timpul cat merg cu masina se inchide mobilul Temperatura aratata de calculator prin interfata OBD2 este 80 grade si nu sare de ea.Dupa ce ajung acasa trebuie sa scot OBD2 din mufa ca are curent permanent de la CAB,iar cu chinezaria asta nu risc sa prajesc CAB sau sa ia foc masina doamne fereste.Vara NU folosesc functia S/S si nici ECO si niciodata cat merge AC.

As dori un raspuns de la cineva care a rezolvat aceasta problema cu temperatura la apa.

Drumuri bune si calatori placute va doresc. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Motorul e K9K658, sonda de temperatură e pe carcasa termostatului.

Sonda de temperatură e gestionată de injecție și valoarea ei e dată pe CAN, că o citești pe TdB(tablou de bord)* sau via OBD va avea aceeași valoare.

*depinde de mașină

Link spre post

Multumesc tOrquemada.Vreau sa montez un ceas de temp.si sa fac legatura la sonda.Am intrerupt contactul si nu ma mai doare capul.

Link spre post

Salut pe toti dusteristii, 

Am fost la un amic,electrician auto, la Meridian Bucuresti.Nu se poate face legatura la sonda de temp.si montarea unui ceas.

tOrquemada a explicat foarte bine(sonda de temp.e gestionata de injectie)si ar afecta valorile in CAN.Mai sigur ramane citirea temperaturii apei de pe interfata OBD2 ,ceea ce am si facut folosind aplicatia Torque Pro.

O zi buna va doresc.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...