Sari la conținut

Suport pentru smathphone Duster 2009-2019 caree nu afecteaza gurile de ventilatie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Acesta este un suport care se monteaza in spatele gurilor de ventilatie si are si wireless charging. Folositi codul DCT2019 pentru o reducere de 10%.  

La mine spatula a venit neagra si arata altfel decat cea din pozele de pe site. E dintr-un plastic foarte moale si pare de unica folosinta. In fine, si-a facut treaba, se foloseste doar pentru declips

Este valabil codul, am introdus eu in cos un suport Gravity + unealta respectiva si cand am introdus codul sa facut reducerea. Nu am finalizat inca tranzactia deoarece nu stiu cum sa fac sa vina uneal

Posted Images

Pentru cine mai vrea sa cumpere suportul :

- Dragi clienți. În 23 noiembrie 2019 - 1 decembrie 2019, livrăm totul gratuit! Introduceți în coș codul: "Blackfriday" și bucurați-vă de transport gratuit în întreaga lume! Toate cele bune!

Sper sa folositi codul !  :drool: :yes::hyper:

Editat de Leutzul
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 years later...

A mai încercat cineva să comande recent un suport din acesta de la polonezi? Eu de ieri mă tot chinui cu site-ul lor. Nu-mi oferă ca și modalitate de plată plata cu cardul, ci doar prin PayPal (nu mai am cont de PayPal), am încercat să le scriu folosind formularul de contact dar îmi dă eroarea "An error occurred while sending the message, please try again" și am încercat să îi sun dar e doar un robot care presupun că îmi zice "Număr nealocat" sau ceva de genul...

Link spre post

Parcă n-am încredere dacă nu ține telefonul cu ghearele. Am încercat și varianta cu ventuză lipită de bord, respectiv lipită de geam, de fiecare dată s-a desfăcut. Și telefonul este nou-nouț, deci stresul este dublu. Azi m-am întors de la Buzău, m-am chinuit cu întors capul tot timpul că telefonul a stat pe scaunul pasagerului (am fost și singur deci nu a avut cine să-l țină în mână). Suportul acela de la polonezi chiar era ceva țeapăn și fix...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...