Sari la conținut

Duster 2014 1.5 dci 4x4 - Jurnal de bord

Postări Recomandate

Revizie la 123 400 km. 647 de lei filtre ulei, aer, habitaclu, combustibil complet, plus ulei Dacia Plus DPF și plăcute frână. Totul pe original.

Manopera 130 lei. 

Traversa cu probleme care troncănea iar se activase de vreo 2 luni, am strâns -o iar. Sunt două șuruburi care se slăbesc in zona filtrului de particule.

In rest fara probleme. Drumuri bune tuturor!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 54
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut Forum Duster,  La sfârșitul lui octombrie 2018 am cumpărat un Duster facelift, 1.5 dci 110 cp, 4x4, fabricație decembrie 2014, prima înmatriculare ianuarie 2015. Mașina avea în bord 52 200

Multumim si noi pentru feed-back, informatiile pot fi utile si altor colegi. Ma bucur ca deocamdata nu am problema asta, nu prea imi place "sa tin sub observatie" de nevoie, prefer cheie, apa (ma rog,

Update la problema antigelului: Am dus masina dimineata in service, rezultatele au fost urmatoarele: - nu sunt pierderi de antigel pe la nici o garnitura, imbinare etc - nu sunt pierder

Posted Images

• 2 months later...
  • 8 months later...

141.700 km

Revizie (inclusiv filtru motorina) plus ulei frana si ulei cutia de viteze, plus kit accesorii. Piese 1000 de lei, manopera 250.

Luna trecuta am schimbat si manerul interior de la sofer, dupa ce s-a rupt (43 de lei original, manopera 0 -- schimbat de mine).

Fara evenimente de nici un fel, fara nici un fel de alte interventii, masina merge ceas.

I-am cumparat si stergatoare noi pentru ca cele de acum sunt cam uzate. Urmeaza schimbate cat de curand.

Drumuri bune tuturor!

Link spre post
  • 4 months later...

Schimbat valva roata dreapta fata, pierdeam presiune fara pana/por, pierdea de fapt pe la valva.

Am luat valva universala pentru senzor, de la un magazin local de piese auto, cu 30 de lei (pe net e 15 lei dar cu transport ajung peste 30). Manopera 15 lei la vulcanizare.

Se potriveste un pic fortat prin suportul de plastic al senzorului pentru ca decupajul de la valva originala e in L (doua muchii drepte), la valva universala e in I (adica doar cu o muchie dreapta, in rest rotund). Nu e mare filosofie dar pentru cine are probleme sa nu creada ca nu se potriveste -- merge, doar trebuie "impins" un pic (nu afecteaza nimic).

Dupa o frana extrem de brutala (pieton de dupa masina) mi s-a "activat" iar traversa de sub filtrul de particule, deci urmeaza stransa la revizia de la 151 de mii (probabil saptamana viitoare, revin cu update).

Ii fac si un detailing interior pentru ca am avut o voma puternica pe bancheta din spate, plus un gem uitat in buzunarul scaunului si scurs incet incet pe podea. La detailing intra si igienizare AC, deci e binevenita si aia.

Numai bine tuturor!

Editat de Radu92
Link spre post
  • 3 months later...

Salutari,

Revizie la 156500 - ulei plus toate filtrele (inclusiv motorina complet), plus discuri si placute frana Renault. ~1300 piesele, 250 manopera.

Numai bine tuturor!

Link spre post
La 06.07.2023 la 16:47, Radu92 a spus:

141.700 km

Revizie (inclusiv filtru motorina) plus ulei frana si ulei cutia de viteze, plus kit accesorii. Piese 1000 de lei, manopera 250.

Luna trecuta am schimbat si manerul interior de la sofer, dupa ce s-a rupt (43 de lei original, manopera 0 -- schimbat de mine).

Fara evenimente de nici un fel, fara nici un fel de alte interventii, masina merge ceas.

I-am cumparat si stergatoare noi pentru ca cele de acum sunt cam uzate. Urmeaza schimbate cat de curand.

Drumuri bune tuturor!

bravo.asa da.ce stergatoare? btw. la ce reprezentanta ai preturile astea? ca in Bucuresti sunt mult mai mari.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...