Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Daca e vorba doar de activat functiile eco2 si temperatura nu trrbuie decat sa apesi pe 2 butoane. Nu pun problema de inlocuit soft ul.

Daca ar exista de luat plug and play device-ul intre uch si media nav, lucrurile ar fi foarte simple.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

citind postarile din topicul asta am devenit tare curios si m-am apucat sa citesc putin manualul de service de la media nav; in principiu informatiile respective de temperatura sunt citite pe can-bus si exista posibilitatea preluarii lor (nu exista cablati pinii respectivi, insa ar putea fi cititi printr-un transceiver de pe conectorul OBD2);

din factory medianav citeste informatiile respective de pe calculatorul de climatizare (la modelele cu clima automata) -- CAN_H si CAN_L.

offtopic: la prima vedere, in joaca de 30 minute, am reusit sa-i activez (si sa si mearga) camera video pt dat cu spatele... Am cablat pinul de prezenta rear-gear si de jucat m-am jucat cu o camera analog utilizata in aplicatii de supraveghere video... evident calitatea a fost execrabila ca firele erau pur si simplu indesate in conector doar cat sa faca contact (nu am vrut decat un test); ce ma interesa insa era daca merge sau nu

Later edit: multiplexorul care face legatura intre cele doua semnale CANBUS are codul 285259850R

Editat de dtel
Link spre post

Multiplexorul se găsește de cumpărat în Romania e doar vreo 750ron, la asta adaugi și un CAN Clip cu care să-l programezi.

Eco drive-ul l-am activat din iunie, evident fără date, idem pentru temperatură și ACauto.

Ai activat RVC dar navi nativ mai merge?

Link spre post
Multiplexorul se găsește de cumpărat în Romania e doar vreo 750ron, la asta adaugi și un CAN Clip cu care să-l programezi.

Eco drive-ul l-am activat din iunie, evident fără date, idem pentru temperatură și ACauto.

Ai activat RVC dar navi nativ mai merge?

nu am apucat sa testez daca mai merge pt ca sincer nu m-am gandit la asta; ce legatura ar avea anyway?

Link spre post

Are. Au descoperit-o alții pe propria piele.

Orice modificare în configurația de fabrică (dacia/renault, joystick pătrat/rotund, esp sau nu*) e legată de licențele navi nativ. Umbli unde nu trebuie fără să știi ce faci și rămâi cu de acord gri.

*pentru sdvl și viteză în navi nativ(viteza vine din abs nu de pe satelit, așa e configurat)

P.S. Înainte de orice ar trebui să precizez că am fost printre primii posesori de Medianav(posibil din țară) care l-a rootat(iunie 2013!, ocazie cu care am trecut la M1) și care a testat toate opțiunile posibile înainte de trecerea la menavrus(aprilie 2014).

Editat de t0rquemada
Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...